Artikler

“Yoga handler ikke om at være perfekt”

Yoga handler om at være ærlig overfor sig selv - med alt hvad det indebærer, mener den svenske yoga-ekspert Johanna Andersson. Hende kan du møde på DGI Landsstævnet 2017 i Aalborg, hvor hun lover ‘tough love’.

Fundet i: Fitness > Artikler

Løberen Britta glæder sig til "familie-landsstævne"

Britta Hansen vil forbedre sit løb og få en masse gode løbeoplevelser til DGI Landsstævne i Aalborg - samtidig med, hun hygger sig med familien.

Fundet i: Løb > Artikler

Ny undersøgelse: Så meget motion skal du dyrke

Du tror måske, at en halv times motion om dagen er nok - men ny international undersøgelse viser, at det ikke er tilstrækkeligt til at nedsætte risikoen for tidlig død, hvis du sidder stille det meste af dagen.

Fundet i: Artikler

Nye venskaber under kurven

I Malling samler BMI Bloodhounds 36 børn og dygtige trænere til en basketcamp med både boldspil og venskab i fokus.

Fundet i: Basketball > Artikler

Hvilken hunderace skal jeg vælge?

Er du kommende hundeejer, er det en god idé at overveje en ekstra gang, hvilken hunderace du skal vælge. Der er nemlig stor forskel på hunderacers behov, ligesom der er forskel på, hvor du som hundeejer er i livet. Her får du fem tips til, hvad du skal overveje, inden du vælger hunderace, så dig og din nye hund bliver et godt match.

Fundet i: Hundesport > Artikler

Tag din cykel med til idrætsfest i Aalborg

Cykling er for første gang for alvor på programmet, når DGI afholder Landsstævne 2017 i Aalborg. Og du er hermed inviteret til cykelfest. Køber du din billet i oktober sparer du 395 kr.

Fundet i: Cykling > Artikler

Natminton giver afveksling på badmintonlejr

I efterårsferien er der badmintonlejr i Gylling, hvor aftenens sidste udskejelse er natminton, der giver helt nyt liv til spillet.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Lær dit barns håndboldverden at kende

Dit barns håndboldverden er måske ikke altid lige nem at holde styr på, hvis du ikke selv er fortrolig med hallens jargon. Men fortvivl ikke - der er masser af gode råd at hente.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Spil badminton på vandet til L2017

For at bringe badminton ud i sommervejret lægger DGI en flydende badmintonbane ud i Aalborg Lystbådehavn til Landsstævnet 2017. Banen vil udfordre både nye og rutinerede badmintonspillere.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Skolesamarbejde giver pigetennis et boom

En times tennis i idrætstimerne har givet Svendborg Tennis Klubs børne- og ungeafdeling et medlemsboom. Særligt pigerne har fået øjnene op for filtbolden og den udfordrende træning.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis
1/63