DGI Nordjylland

Vores mål er, sammen med foreningslivet, at få endnu flere nordjyder til at være fysisk aktive.

Giv din træner et skulderklap

Kender du den unge træner som går gennem ild og vand for holdet – eller bestyrelsesmedlemmet som sørger for at foreningens ungdomsafdeling er det fedeste sted i verden? Så er det nu du kan være med til at give et fortjent skulderklap ved at indstille til vedkommende til Nordjyske Servicesparekassers Idrætslederpris 2015.

Prisen på 6.000 kr. uddeles fortrinsvis til yngre ledere som gør en forskel. Eneste krav til din kandidat er, at de skal brænde for idrætten og være frivillig leder i en nordjysk forening. Og det dig, der skal fortælle os, hvorfor lige netop din kandidat skal rende med idrætslederprisen 2015.

De 3 idrætsorganisationer – DFIF – DGI og DIF indhenter hvert år i første kvartal indstillinger til årets idrætslederpris – og uddeler i alt 3 priser á kr. 6.000.

Frist for at indsende forslag til IDRÆTSLEDEPRISEN er onsdag den 15. april 2015. Send din/jeres begrundede indstilling til DGI Nordjylland, Teglgårdsplads 1, niv. 9, 9000 Aalborg eller på mail nordjylland@dgi.dk og mærk kuverten eller mailen med ”NORDJYSKE SERVICE SPAREKASSERS IDRÆTSLEDERPRIS”.

 

Hent indstillingsskema og læs mere om prisen her: Indstillingsskema 2015

 

Mere bevægelse og motion - og gerne i en forening 

Sammen med Nordjyske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov. Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Sammen står vi stærkere. Vi skal hjælpe hinanden med at motivere flere nordjyder til at dyrke idræt og motion

Palle Fogh, Formand DGI Nordjylland

Vi holder til på niveau 9 i Nordkraft, Aalborg og herfra samarbejder vi med og hjælper vores 850 medlemsforeninger som tæller ca. 200.000 idrætsaktive. Geografisk dækker vi kommunerne Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg.