DGI Nordjylland

Vi holder sommerferie i uge 29 - 30 - 31. Kontoret er lukket, men der er bemanding på telefon 79 40 41 50.
Rigtig god sommer.

DM i foreningsudvikling

Vi starter til september en ny runde af DM i forenings- udvikling 2015/2016. Det er en fantastisk mulighed for at få konsulenthjælp, råd og vejledning til et lokalt udviklingsprojekt. 

Læs mere om DM på DGI.dk

Invitation til foreninger

Ansøgningsskema


Mere bevægelse og motion - og gerne i en forening 

Vores mål er, sammen med foreningslivet, at få endnu flere nordjyder til at være fysisk aktive. Sammen med Nordjyske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov. Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Sammen står vi stærkere. Vi skal hjælpe hinanden med at motivere flere nordjyder til at dyrke idræt og motion

Palle Fogh, Formand DGI Nordjylland

Vi holder til på niveau 9 i Nordkraft, Aalborg og herfra samarbejder vi med og hjælper vores 850 medlemsforeninger som tæller ca. 200.000 idrætsaktive. Geografisk dækker vi kommunerne Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg.