Kano og kajak i DGI - en bølge af oplevelser i naturen

Havblik. Saltvand på læben. Og god puls. Roning giver både ro og en stærk krop. Tjek hvordan du begynder eller bliver en bedre roer.

Havkajak, turkajak og kapkajak. Slalomkajak og kano... Roning hitter, uanset hvad du sidder i, og de danske farvande, fjorde og åløb vrimler med de små både. Og med lige så mange ro-glade danskere. 

DGI Kano & kajak har mange års erfaring med at udvikle gode oplevelser i det våde element. Søger du tips til et godt træningsprogram i kano eller kajak? Leder du efter de bedste events på vandet? Eller vil du uddanne dig som træner? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig videre. 

Events med kajak og kano i hele landet

Vores eksperter og konsulenter i kano og kajak udvikler hele tiden nye arrangementer med afsæt i de seneste trends inden for sporten. Måske vil du med på sælsafari? Deltage i Limfjords Challenge? Eller med på en aftentur på Kongeåen? Tjek vores arrangementer og events.

Find en kajakklub eller kanoklub tæt på dig 

Drømmer du om at stævne ud af fjorden i morgenbris, tage en weekendtur på åen i høj sol eller dyste mod andre roere i alverdens konkurrencer? DGI Kano & Kajak har mange roklubber rundt i landet, og der er altid plads til flere. Så find en roklub nær dig, og gå igang.

Bliv klog på kano og kajak

DGI Kajak & Kano har stribevis af kurser inden for roning. Fra intro-kurser til nørdede kurser i avanceret teknik og udstyr, og du kan finde dit næste kajakkursus eller kanokursus her.

Samtidig tilbyder vi også en træneruddannelse til dig, der er aktiv træner i klubben, eller som gerne vil være det. Tjek DGI Instruktøruddannelser eller find dit næste arrangement eller kursus nedenfor.