Store Skydedag: Din vej til landsholdet i riffelskydning

Ram din drøm i hjertet og kæmp om pladserne til landshold, cup og stævner ved den årlige landsdækkende konkurrence.

Store Skydedag. Den skal du med til, hvis du drømmer om at repræsentere Danmark ved skydekonkurrencer i udlandet. Det er også her, at du kan kvalificere dig til et væld af andre stævner.

DGI Skydning afholder Store Skydedag hvert år i slutningen af maj eller starten af juni. 

Dagen byder på flere landsdækkende konkurrencer, der bliver afviklet på forskellige baner i hele landet.

Riffeludvalget under DGI Skydning står for arrangementet. Intentionen er, at der også bliver holdt åbne stævner sideløbende med de kvalificerende konkurrencer. 

 

Skyd løs om pladserne til disse hold: 

 • 50m Junior og Åben: 6 pladser på landsholdet til Bisley Cup i England i august 2015 for liggende skytter i alderen 14-20 år. 
 • 50m Ungdom: 24 pladser i finalen om Præmievåben på 50m ved DM Ungdom i september 2015 i Vingsted
 • 200m Ungdom: 14 pladser i finalen om Præmievåben på 200m ved DM Ungdom i september 2015 i Vingsted
 • 200m Senior, Veteran og Åben: 10 pladser til Norma Cup i Arvika i Sverige juli 2015.  

 

Sådan deltager du til Store Skydedag:

  • Præmievåben:
   Tilmeld dig på skydetid.dk for at sikre dig en plads. Du kan også tilmelde dig på dagen uden pladsgaranti - senest 30 minutter før. 

  • Norma Cup: 
   Tilmeld dig på skydetid.dk for at sikre dig en plads. Du kan også tilmelde dig på dagen uden pladsgaranti - senest 30 minutter før.
   Se skydeprogram for Norma Cup her.                     

  • Bisley Cup: 
   Starter med to hjemmebaneskydninger efter klasseprogrammet på 50m. Du skal på forhånd udpege to skydninger i perioden den 7. april  til den 21. maj. Indberet derefter resultaterne til DGI Skydning. Bemærk, det er ikke de to bedste resultater i perioden, du skal indsende, men resultaterne fra de udvalgte datoer. 

   Ud over at skyde om pladserne i finalen bliver der trukket lod blandt alle deltagere i hjemmebaneskydningen om to præmier på 500 stk. kvalitetsammunition. 

   Opnår du et resultat, som berettiger dig til at deltage i finalen på Store Skydedag, skal du medbringe dokumentation for dine resultaters rigtighed. Det kan for eksempel være skivesæt eller resultatstrimmel fra det elektroniske anlæg med påtegning af leder eller træner.

   Cirka halvdelen af deltagerne bliver inviteret til finalen på Store Skydedag. Du kan se listen over kvalificerede skytter til Store Skydedag her på hjemmesiden op til dagen.

Det er gratis at deltage i alle skydninger!