Kredsløbstræning

Pas godt på dig selv og lev et mere aktivt liv.

DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning er skræddersyet træning, hvor vi træner 55 min 1 gang om ugen. Erfarne og specialuddannede instruktører hjælper og støtter i træningen.

Kredsløbstræning

DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning henvender sig specielt til mennesker med kredsløbsrelaterede sygdomme eller udfordringer. Det kan være mennesker med kroniske sygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og KOL (Kronisk Obstruktiv Lunge- sygdom), hjerteinsufficiens, åreforkalkning, forhøjet blodtryk eller overvægtige der ønsker hjælp til en mere aktiv hverdag.

Deltagerne bliver testet ved træningens start og afslutning. De indledende test viser noget om det fysiske udgangspunkt. Sluttestene viser den fysiske fremgang, som deltagerne opnår undervejs i forløbet.

Uddannede instruktører

For at skabe den bedst mulige træning for mennesker med disse udfordringer er det vigtigt, at instruktørerne ved, hvilken træning der virker, og hvordan den skal gennemføres. Derfor gennemgår alle instruktører i DGI Sundhedsidræts træningskoncepter en grundig uddannelse, specielt skabt til formålet. Træningen og koncepterne evalueres løbende.

Læs mere om uddannelsen i DGI Sundhedsidræt Kredsløbstræning

Vær med

For mere information om holdstart i de forskellige kommuner, klik på linket herunder.

Find dit nærmeste hold