Materialer til uddannelser

Her får du et overblik over de materialer, der skal bruges til afvikling af DGI Sundhedsidræt uddannelser.

Når der afvikles en uddannelse i DGI Sundhedsidræt er det vigtigt, at kursisterne modtager en mail med relevant information, en basiskursusmanual og en overbygningsmanual til brug på selve kurset, et evalueringsskema og et eksamensbevis.

Mails til kursister

Der findes skabeloner til standardmails, som sendes ud til kursisterne forinden uddannelserne. Udsendelse af mails skal koordineres mellem de landsinstruktører, der underviser, og den landsdelsforening, der afvikler kurset.

Skabeloner til disse mails er at finde i mimer: DGI Sundhedsidræt/5. Instruktører og uddannelser/5.4 Mails til instruktører

Kursusmanualer

De relevante kursusmanualer bestilles via DGI’s Printshop. Bemærk at kursusmanualerne for specialiseringsmodulerne kræver ekstra tid til tryk, da der er flere sider der skal lamineres.

Alle kursusmanualer er at finde i mimer: DGI Sundhedsidræt/5. Instruktører og uddannelser/5.5 Manualer

Kursusmanualerne til specialiseringsmodulerne skal uddeles allerede på basisuddannelsen, da træningsøvelserne er beskrevet i disse kursusmanuler. Derfor er det nødvendigt at spørge deltagerne hvilke specialiseringsmoduler de planlægger at deltage på, for at kunne bestille de rigtige manualer allerede til basisuddannelsen.

Evalueringsskema

Evaluering sker dels ved at at landsinstruktørerne i plenum samler op på kurset sammen med kursisterne ved kursets afslutning og dels ved at deltagerne udfylder et kort evalueringsskema efter eksamen.

Begge evalueringsskemaer er at finde i mimer: DGI Sundhedsidræt/5. Instruktører og uddannelser/5.6 Evaluering

Eksamensbevis

Eksamensbeviser udarbejdes i DGI Media.

Søg på følgende skabeloner:

  • Instruktøruddannelse_kursusbevis_basis_A4_120816_kor1
  • Instruktøruddannelse_kursusbevis_kredsløb_A4_120816_kor1
  • Instruktøruddannelse_kursusbevis_senior_A4_120816_kor1
  • Instruktøruddannelse_kursusbevis_ryg_A4_120816_kor1