Rekrutteringsmateriale

Har du brug for en folder, et billede til Facebook eller en reklame til kommunens infoskærm? Du kan bestille dit materiale enten ved at sende en mail med din bestilling, eller selv udfærdige materialet i DGI Sundhedsidræts skabeloner på DGI Media.

DGI Sundhedsidræt har forskelligt materiale til rådighed for sine partnere. Nedenfor kan du se eksempler på de materialer, vi typisk arbejder med. Tekster og billeder kan skiftes.

Rekrutteringsmateriale

Her får du et samlet overblik over det kommunikationssmateriale, som kan bestilles. Har du særlige ønsker, som ikke fremgår af siden, er du velkommen til at kontakte projekt- og kommunikationsmedarbejder Anne Sofie på anne.sofie.juel.adolfsen@dgi.dk │+45 29 64 00 30.


2sidefolder2-sidet flyer (jobnr. 20475)

Flyeren er god at dele ud til personer, der har vist interesse i DGI Sundhedsidræt. Flyeren kan altså bruges af henvisere i kommunen såvel som frivillige, der fortæller om konceptet i sit netværk.

Flyeren er tosidet og indeholder:
– Foto
– Beskrivelse af træningskoncept tilpasset din målgruppe
– Kontaktoplysninger på forening, instruktør eller kommune
– Mulighed for blankt felt til at tilføje holdoplysninger.

 

 


4siderfolder4-sidet folder (jobnr. 20211)

Folderen indeholder mere information end flyeren, og er god at stille til rådighed for interesserede, som ikke nødvendigvis har talt med en person om DGI Sundhedsidræt. Folderen kan ligge i et venteværelse eller  i foreningslokaler.

Folderen er 4-sidet og indeholder:
– Foto
– Udførlig beskrivelse af træningskoncept tilpasset din målgruppe
– Kontaktoplysninger på forening, instruktør eller kommune
– Evt. holdoplysninger

 


plakatPlakat i A3 og A4 (jobnr. 20712)

Plakaten er oplagt at placere de steder, hvor potentielle deltagerer kommer i hverdagen.

Det er muligt at få plakaten med eller uden et hvidt blankt felt. Feltet kan bruges til at skrive yderligere information, som fx. tid og sted for et informationsmøde.

 

 

 


annonceAnnonce (jobnr. 21724)

Det vurderes fra gang til gang, om der er behov for og økonomi til annonceringen i lokalavis eller lignende.

 

 

 

 

 


facebookcoverFacebookcover

Facebookcovers kan bruges på foreningens Facebookside eller som begivenhedsbillede. Download coveret her.

 


infoskærmeInfoskærme (jobnr. 21243)

Infoskærme findes i Sundhedscentre, i foreninger, på biblioteker, på ældrecentre.Ved bestilling skal oplyses filformat og dimensioner. Kan indeholde info om et eller flere koncepter og hold.

 


roll-upRollup (jobnr. 18030)

En rollup er god at have med til konferencer og lignende, hvor man ønsker at udbrede kendskabet til DGI Sundhedsidræt og samtidig er mødt op for at kunne fortælle mere om konceptet.