Deltagerinfo

Det er vigtigt, at du inden løbet har orienteret dig i nedenstående retningslinjer og deltagerinformation. Der er mange mennesker til stede på dagen, og vi forventer derfor, at alle deltagere er bekendt med nedenstående.

Afhentning af startnummer og t-shirt 

Du kan hente dit startnummer og t-shirt i tre dage op til løbet eller på løbsdagen. 

Læs mere om hvor og hvornår.

Omklædning

Der er i begrænset omfang mulighed for omklædning på stævnepladsen i telte, hvor du kan klæde om. Omklædning er kønsopdelt i to telte, og der er ikke mulighed for bad. 

Fartholdere

For at hjælpe dig med at disponere løbet, har vi officielle fartholdere på halvmarathon-distancen, som sikrer en sluttid under 1:30, 1:40, 1:50, 2:00, 2:10, 2:20, 2:30 og 3:00. Det vil sige, at du kan løbe sammen med en fartholder, og komme ind lige før tiden, der er angivet på beachflaget, som vedkommende løber med på ryggen. Fartholderne er tydelige under hele løbet.

Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten - overtrædelse medfører diskvalifikation.

Væskedepoter

Der er fire depoter på halvmarathon-ruten og et på 10 km-ruten. Udover at få væskebalancen i top undervejs, er der lækkerier, som sikrer energiniveauet.

Tidtagning

Der er chiptid på både 10 km og 21 km ruten, så vi sikrer korrekt tid. Du får en netto tid - dvs. tid fra du krydser startstregen til du løber over mållinjen. Undervejs vil du få mellemtid på 5, 10, 15 og 20 km - og det gør bl.a. at dine nærmeste kan følge med i, hvor på ruten du befinder dig. Der vil nemlig være livetracking i år.

Umiddelbart efter løbet er dine mellemtider og sluttid tilgængelig online.