Fortræning

Som et helt nyt tiltag i år kan du følge Aalborg Halvmarathons eget fortræningsprogram.

Vi har set meget frem til at præsentere dig for et  fælles træningsprogram, som du enten kan printe - eller ved at hente appen vVitas via Google Play eller Apple App Store.

Programmet er opdelt i faser som gør dig klar til at gennemføre Aalborg halvmaraton. Du finder to programmer til dig der er ny løber - og for dig, der er lidt mere øvet og som vi have mere struktur og variation løbetræningen.

Programmet er bygget op med al din træning angivet i tid. Det betyder at du IKKE skal forholde dig til, hvor mange kilometer du kommer til at løbe. Du skal derimod sætte din hastighed efter hvor hårdt du synes det er - og det er helt ok at gå undervejs i træningen. Du kan læse mere om hvordan du benytter programmerne her - og selvfølgelig også hente dem som PDF.

Undervejs får du mulighed for at få online inspiration og stille spørgsmål til forskellige løberelaterede emner som f.eks. udstyr, træning og ernæring. Følg Q&A-begivenhederne på Facebook og bliv godt klædt på til din træning.

Her på siden lægges træningsfaserne løbende op, så du kan hente dem i god tid - lige nu ligger der fase 1, som er 10 ugers grundtræning.

God træning!