10 km og Halvmarathon - Program på løbsdagen

Program - 12. maj - løbsdag

Kl. 07.00 - 08.30 - Nummerudlevering. Du kan hente dit startnummer til 10 km og halvmarathon i teltet i Utzonparken.

Kl. 07.00 - Bagageindlevering åbner. Du kan få opbevaret din bagage indtil kl. 14.00 i teltet i Utzonparken.

Kl. 08.45 - Alle 10 km og halvmarathonløbere skal være i startboksen ved Utzonparken. Det er vigtigt at du søger ind i den startgruppe, der fremgår af dit startnummer.

Kl. 09.00 - Alle løbere starter samtidig – både halvmaraton og 10 km.

Kl. 09.45 - Alle løbere skal være ved tunnelen

Kl. 11.30 - Præmieoverrækkelse.

Kl. 12.30 Sidste løber skal være i mål.

  • Første 10 km­ løber er i mål ca. kl. 9.30
    • Første halvmarathon­løber er i mål ca. 10.05

    Til klokken 14.00 - Stræk benene på havnefronten til LIVE musik ved de mange borde/bænke. Her er mulighed for at købe kaffe, øl og vand - og foodtrucks med lækker mad.

I år fejrer vi Limfjordstunnelens 50 års jubilæum med et brag af en løbefest. Aalborg Halvmarathon skal være hele Aalborgs motionsoplevelse. Arrangementet er kendetegnet ved, at langt de fleste som løber med, får oplevelsen sammen med venner, familie eller kolleger. Vi kan se på de tilbagemeldinger, vi får, at specielt turen gennem Limfjords tunnelen giver en fælles oplevelse – og netop det, er vi stolte af. Aalborg Halvmarathon skal være en fed oplevelse – både for dem, der er vant til at løbe, dem, som ikke løber til hverdag og for alle dem, der hepper langs ruten.

Vi glæder os til at sende jer af sted til hele Aalborgs løbefest med oplevelser, musik og fællesskab undervejs.

Start- og målområde

Start- og målområdet på havnefronten bliver en fed oplevelse med 6000 løbere klar til start. Efter du kommer i mål, og har fået vand, frugt, energibar og medalje, er der masser af underholdning med LIVE musik på scenen, hvor du kan mødes med dine heppere. Der er rig mulighed for at købe blandt andet kaffe, øl og vand – som kan nydes på de mange borde/ bænke mens du nyder stemningen fra de mange tusind mennesker. Stræk benene og chill out.

På kortet herunder kan du se opbygningen af start- og målområdet.

Planlæg dagen

Vi bliver mange mennesker på  havnefronten og i området - kom i god tid og sørg for at orientere dig om placering af start, bagageopbevaring og så videre. 

Kort til HM HØJ KVALI.png