10 km og Halvmarathon - Program på løbsdagen

Program - 21. maj - løbsdag

Kl. 16.30 - 18.00 - Nummerudlevering. Du kan hente dit startnummer til 10 km og Halvmaraton i info-teltet ved Utzon Center.

Kl. 16.30 - Bagageindlevering åbner. Du kan få opbevaret din bagage indtil kl. 21.30 i teltet i Utzonparken.

Kl. 18.15 - Alle 10 km og halvmarathon-løbere skal være i startboksen på Nyhavnsgade ved Slotspladsen. Det er vigtigt at du søger ind i den startgruppe, der fremgår af dit startnummer.

Kl. 18.30 - Alle løbere starter samtidig – både halvmaraton og 10 km.

Kl. 19.15 - Alle løbere skal være ved tunnelen

Kl. 20.45 - Præmieoverrækkelse.

Kl. 21.30 Sidste løber skal være i mål.

  • Første 10 km­ løber er i mål ca. kl. 19.00
    • Første halvmarathon­løber er i mål ca. 19.35

    Til klokken 22.00 - Stræk benene på havnefronten til stemningsmusik ved de mange borde/bænke. Her er mulighed for at købe kaffe, øl og vand - og foodtrucks med lækker mad.

Aalborg Halvmarathon skal være hele Aalborgs motionsoplevelse. Arrangementet er kendetegnet ved, at langt de fleste som løber med, får oplevelsen sammen med venner, familie eller kolleger. Vi kan se på de tilbagemeldinger, vi får, at specielt turen gennem Limfjords tunnelen giver en fælles oplevelse – og netop det, er vi stolte af. Aalborg Halvmarathon skal være en fed oplevelse – både for dem, der er vant til at løbe, dem, som ikke løber til hverdag og for alle dem, der hepper langs ruten.

Vi glæder os til at sende jer af sted til hele Aalborgs løbefest med oplevelser, musik og fællesskab undervejs.

Start- og målområde

Start- og målområdet på Slotspladsen ved havnefronten bliver en fed oplevelse med 4000 løbere klar til start. Efter du kommer i mål, og har fået vand, frugt, energibar og medalje, er der rig mulighed for at hvile benene sammen og få en snak om oplevelsen. Målområdet deles med de mange deltagere til WALKin Nordjylland, og kommer derfor til at syde af liv. På pladsen kan du købe blandt andet kaffe, øl, mad og vand – som kan nydes på de mange borde/ bænke mens du nyder stemningen fra de mange tusind mennesker. Stræk benene og chill out.