Ruten

Du kan enten løbe halvmarathon eller 10 km - begge ruter går gennem Limfjordstunnelen. Det samme gælder den nye 5 km walk som starter på Nørresundbysiden af Fjorden.

Ingen havde forudset den euforiske stemning, der opstod tilbage i 2016 da 4000 par løbesko løb i takt gennem røret og alle løbere klappede, hujede og piftede.

Vi har virkelig lagt os i selen for at planlægge en ny rute, hvor der både er noget for den erfarne og den nye løber. Der betyder, at der på ruten bliver masser at se på ud over at koncentrere sig om at løbe stærkt. 

Fantastisk halvmarathonrute

Ruten er en lækker og spændende halvmarathon rute, der går gennem Limfjordstunnelen, rundt i Aalborg og tilbage langs havnefronten. Undervejs er der masser af underholdning. Ruten fører desuden løberne gennem Aalborg Zoo og Vestre Fjordpark, Aalborgs nye sommerparadis og samlingssted, som byder på noget for alle, der er glade for natur og vandsport. Ruteændringerne betyder, at ruten bliver næsten helt bilfri, så deltagerne ikke kommer til at opleve at blive stoppet pga. biltrafik.

Der er fartholdere på: 01:30 - 01:40 - 01:50 - 02:00 - 02:10 - 02:20 - 02:30 - 03:00 - find en grøn ballon med den relevante tid og hægt dig på - så hjælper vores seje frivillige dig med at holde tiden.

10 km med oplevelser

På 10 km ruten kommer du også igennem Limfjordstunnelen, sammen med alle de andre mange løbere. Efter du kommer tilbage over Limfjordsbroen, får du en lækker tur tilbage langs havnefronten mod mål på Honnørkajen. 

5 km walk

Det er første år at deltagere får lov til at gå igennem Limfjordstunnelen. Starten går fra Nørresundbysiden - og turen går langs vandet mod tunnelrøret. Det er vigtigt at du er i stand til at gå 1,5 km på under en halv time - til gengæld kan du tage hele familien med og slutte på havnen i Aalborg, sammen med alle de andre deltagere. 

AAHMkortdepot2019.jpg

Walk kort høj kvali.png (1)