Ruterne

Du kan enten løbe halvmarathon eller 10 km - begge ruter går gennem Limfjordstunnelen.

Til løbet i 2022 fokuserer vi på at gøre oplevelsen ude på ruten endnu bedre. De enkelte spots på ruten får en overhaling, og vi skal have endnu flere oplevelser på løbeturen. Dine heppere får i 2022 endnu bedre mulighed for at følge dig løbende i trackingfunktionen på Sportstimings hjemmeside eller app.

Fantastisk halvmaratonrute

Ruten er en lækker og spændende Halvmaraton-rute, der går gennem Limfjordstunnelen, rundt i Aalborg og tilbage langs havnefronten. Undervejs er der masser af underholdning. Ruten fører desuden løberne gennem Aalborg Zoo og Vestre Fjordpark, Aalborgs sommerparadis og samlingssted, som byder på noget for alle, der er glade for natur og vandsport. Ruteændringerne betyder, at ruten bliver næsten helt bilfri, så deltagerne ikke kommer til at opleve at blive stoppet pga. biltrafik.

Der er fartholdere på: 01:30 - 01:40 - 01:50 - 02:00 - 02:10 - 02:20 - 02:30 - 03:00 - find en grøn ballon med den relevante tid og hægt dig på - så hjælper vores seje frivillige dig med at holde tiden.

10 km med oplevelser

På 10 km ruten kommer du også igennem Limfjordstunnelen, sammen med alle de andre mange løbere. Efter du kommer tilbage over Limfjordsbroen, får du en lækker tur tilbage langs havnefronten mod mål på Slotspladsen, hvor du sammen med de mange andre deltagere og alle dem fra WALKin Nordjylland kan nyde en forfriskning, mens du puster ud.  

Obs.
Der kan komme mindre ændringer i nedenstående ruter når vi kommer tættere på raceday.