Resultater og info

Her kan du se resultaterne fra tidligere Aalborg MTB Marathon, samt læse information om løbet.

Dagens program

Fredag 28. april
Kl. 12.00 –20.00  – Nummerudlevering og Expo Nummerudlevering og Expo i Kedel hallen og i DGI hallen, Nordkraft. Hent dit startnummer, se det sidste nye gear og få nogle gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Lørdag 29. april – løbsdag
Kl. 07.30 – Nummerudlevering Nummerudlevering i DGI hallen, Nordkraft og Expoområde i Kedelhallen. Hent dit startnummer og køb de sidste stumper, du mangler til turen.

Kl. 07.30 – Cykelparkering Cykelparkeringen er indhegnet og under opsyn fra klokken 07.30 – 21.00 på løbsdagen.

Kl. 09.45 – Klar til start Ryttere skal være i startsluserne et kvarter før den enkelte startgruppe sendes af sted.

Kl. 10 – Løbet starter Startgrupperne sendes afsted over de næste tre timer.

  • Kl. 10 - 100 km. ryttere sendes af sted
  • Ca. kl. 12 - 55 km. ryttere sendes af sted
  • Ca. kl. 13 - 31 km. ryttere sendes af sted

Kl. 20.00 – Løbet slutter Sidste rytter skal være i mål.

Kl. 21.00 – Vi lukker Bespisningstelt, bagageopbevaring og cykelparkering lukker

Resultater

Resultatliste for Aalborg MTB Marathon 30. april 2016

Resultater 2015

Resultater 2014

Cykelservice

Hvis uheldet er ude tilbyder vi hjælp til enkel service, såsom slangeskift, skift af kæde, bremseklodser og lignende. Du betaler kun for materialerne.

Det anbefales at du har foretaget egen service på cyklen inden du stiller til start. Det vil desuden være en god idé at medbringe slange og pumpe.

Cykelservice findes ved start/mål, samt vedudvalgte depoterne.

Cykelparkering

Vi gentager succesen fra 2016 og tilbyder igen i år cykelparkering under opsyn. På den måde kan du trygt overlade din cykel til os, mens du henter dit startnummer, eller efter løbet når du skal i bad eller spise den lækre mad i multi-salen. Cykelparkeringen vil være hegnet ind og under opsyn på løbsdagen i tidsrummet 07.00 – 20.00.

Cykelservice

Hvis uheldet er ude tilbyder vi hjælp til enkel service, såsom slangeskift, skift af kæde, bremseklodser og lignende. Du betaler kun for materialerne.

Det anbefales at du har foretaget egen service på cyklen inden du stiller til start. Det vil desuden være en god idé at medbringe slange og pumpe.

Cykelservice findes ved start/mål, samt vedudvalgte depoterne.

 

Bagageopbevaring


Der vil også være mulighed for opbevaring af din bagage på løbsdagen. Har du således en taske med til start på Nordkraft, passer vi gerne på den for dig under løbet. Bagageopbevaringen er under opsyn på løbsdagen i tidsrummet 07.00 – 20.00


Sammen med dit startnummer udleveres et ark med rytterspecifikke klistermærker også påført startnummeret. Ved indlevering skal alt bagage påføres disse rytterspecifikke klistermærker, mens cyklen enten skal være udstyret med startnummeret eller et rytterspecifikt klistermærke. For udlevering af bagage og cykel skal armbånd med startnummer, som også forefindes på arket med klistermærker, kunne fremvises.

Hvis du ønsker opbevaring af cykel eller bagage, inden du afhenter din kuvert med startnummer og klistermærker, så vil mærkningen her i stedet ske ved hjælp af et nummertag, som skal opbevares og fremvises ved udlevering af cykel.

Opbevaring af bagage og cykel er på eget ansvar.

Omklædning

Der i begrænset omfang er mulighed for omklædning i DGI-Huset på Niv. 4 i Nordkraft. Derudover mulighed for omklædning i Idrætshallen, Østre Alle 87.

Til familien

Din familie kan følge dig i løbet på storskærm på Teglgårds Plads, eller tage ud til en af publikumszonerne ved de store stigninger. 

Tidtagning

Der er chiptid på løbet, så vi sikrer korrekt tid - og der tages en mellemtid halvvejs i løbet. Du får både en brutto tid og netto tid - dvs. tid fra du krydser startstregen og umiddelbart efter løbet er din tid tilgængelig online. Vinderne kåres ud fra løbets bruttotider.

Sikkerhed og Samaritter

Nordjyllands Beredskab stiller med mandskab og kan rykke ud på ruten med Ambulance/Akut bil og en ATV.

Samaritterne vil både befinde sig i start/mål området og på ruten. 

Med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. På den måde kan du få hjælp hurtigere. Det kan i sidste ende redde menneskeliv. Download 112 App her.

Hent også gerne Hjertestarter appen - den viser, hvor den nærmeste hjertestarter befinder sig.