Program på løbsdagen

Program - overblik

Fredag 26. april
Kl. 12.00 - 18.00  – Nummerudlevering og Expo i Kedelhallen i Nordkraft. Hent dit startnummer, se det sidste nye, lækre gear og få nogle gode tilbud fra vores samarbejdspartnere. Her er også mekanikerservice (Obs. lav en aftale på forhånd med Aalborg Bikezone - enten ved kontakt, eller på deres stand. husk - mindre reparationer).

Lørdag 27. april – Raceday
Kl. 08.30 – 12.30 - Nummerudlevering - i Kedelhallen i Nordkraft. Hent dit startnummer og køb de sidste stumper, du mangler til turen.

Kl. 07.30 – Cykelparkering Cykelparkeringen er indhegnet og under opsyn fra klokken 07.30 – 19.00 på løbsdagen.

Kl. 09.45 – Startgruppe 1 - Klar til start. Husk at være i startsluserne et kvarter før den enkelte startgruppe sendes af sted.

Kl. 10 – Løbet starter Startgrupperne sendes afsted over de næste tre timer.

  • 100 km - Startgruppe 1 - klokken 10.00
  • Gravel - Startgruppe - klokken 11.00
  • 55 km - Startgruppe 7 - klokken 11.45
  • 31 km - Startgruppe 16 - klokken 13.00

Kl. 15.30 - Præmieoverrækkelse fra scenen

Kl. 18.30 – Løbet slutter.

Kl. 19.00 – Vi lukker Bespisningstelt, bagageopbevaring og cykelparkering.

Vi har en målsætning om at løbet skal være for alle. For langt de fleste er Aalborg MTB Marathon noget, man tager til sammen med andre, for at få en fælles oplevelse. Det passer rigtig godt med vores tanke om at Aalborg MTB Marathon skal være mere end et MTB-løb - Det skal være en begivenhed, som er med til at støtte op om MTB-sporten og få endnu flere til at komme ud at dyrke motion.

Start- og målområde

Start- og målområdet på Teglgårds Plads ved Nordkraft kommer hele dagen til at syde af aktivitet og stemning. Det er her 2200 ryttere sendes af sted, og løbende gennem hele dagen kommer i mål efter dagens strabadser. På pladsen er der mulighed for at købe blandt andet kaffe, øl og vand – som kan nydes på de mange borde/bænke.

I det store telt på pladsen er der et varmt måltid mad til alle ryttere når turen er overstået.

Parkering

Husk at komme i god tid - der er mange biler i området, og du skal også finde parkeringsplads. Tjek dine muligheder her

Planlæg dagen

Vi bliver mange mennesker på  pladsen og i området - kom i god tid og sørg for at orientere dig om placering af startbokse, cykelparkering, bagageopbevaring og så videre. Alle centrale steder er markeret med et stort beachflag - så hold øje med knudepunkerne.

Starttider

Startgrupperne er lavet på baggrund af din forventede sluttid. For at sikre et godt flow for alle ryttere, er det vigtigt at du er realistisk om din egen tid - og derfor tilmelder dig den relevante startgruppe. Tjek startgrupper her

Har du brug for at skifte startgruppe, så henvend dig i helpdesk ved nummerudleveringen.

Sørg for at være klar i startboksen i god tid.