Airsoft Handlebaner Level 1

Hvornår
22. apr 2023 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
VAF Skytteforening, Arsleffsgade 14 (i gården), 4760 Vordingborg, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 16 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2023 23 64 3000

Med uddannelsen ’Airsoft Challenge – Handlebane – Level 1’ får du de viden og værktøjer, der skal til for at opbygge handlebaner og instruere i Airsoft handlebane-skydning.

Uddannelsen er for dig, der er ny/letøvet Airsoft Challenge banekommandør, og som ønsker at stå for ombygning af baner samt afvikling af skydning, eller dig der er skytte, og som ønsker at prøve kræfter med rollen som banekommandør på en handlebane.

På uddannelsen lærer du om rammer og regler for handlebaneopbygning, banedesign, brug af redskaber og om banekommandørens samt skydelederens virke.

 
Målgruppe

 • Nye og letøvede Airsoft Challenge banekommandører.
 • Skytter der vil prøve kræfter med rollen som banekommandør, men som mangler den grundlæggende viden.

 
Praktiske oplysninger

 • Aldersgrænse: 16 år
 • Medbring: Kopi af instruksen fra politiet fra din forenings egen bane, alternativt kan en kopi af underviserens bruges. Egen softgun (pistol, kugler og drivmiddel) hvis det er muligt.

OBS, vi forbeholder os ret til at aflyse kurset med kort varsel, såfremt det er nødvendigt pga. for få tilmeldinger eller andre akut opståede udfordringer.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse.

Handlebaneuddannelsen for airsoft challenge er opdelt i 4 moduler, der strækker sig over 8 timers undervisning med følgende indhold:

 • Modul 1: Rammer og regler for handlebaneopbygningen.
 • Modul 2: Baneopbygning og brug af redskaber.
 • Modul 3: Banekommandørs og skydeleders virke.
 • Modul 4: Banens brug.

Formål: 
Formålet med uddannelsen er:

 • At lære kommende banekommandører om de love og regler, der skal tages i betragtning, når man designer handlebaner.
 • At lære kursisterne om de faktorer, der kan indgå både ved indendørs og udendørs handlebaner.  
 • At give kursisterne en forståelse for, hvordan brug af redskaber og barrikader kan anvendes til at justere sværhedsgraden og gie variation på en handlebane.
 • At give kursisterne et godt overblik over de opgaver og det ansvar, der ligger hos henholdsvis banekommandør og skydeleder.
 • At give kursisterne den nødvendige viden om handlebaneskydningens faser.

Målgruppe: 
Nye og letøvede Airsoft Challenge banekommandører, samt skytter der vil prøve kræfter med rollen som banekommandør, men som mangler den grundlæggende viden.

Udbyttebeskrivelse: 
Kursisten lærer at designe og opbygge en Airsoft Challenge handlebane efter gældende regler og lovgivning, samt at afvikle skydning på handlebane med den grundlæggende viden omkring skydningens faser og forløb.  

Brian Jørgensen

Forplejning
Der er fuld forplejning under kurset. Såfremt du har en kostmæssig allergi, bedes du snarest muligt kontakte Anette Høegh på mail: ah@dgi.dk, så der kan blive taget højde for det ved bestilling af forplejning.

Medbring: Kopi af instruksen fra politiet fra din forenings egen bane, alternativt kan en kopi af underviserens bruges. Egen softgun (pistol, kugler og drivmiddel) hvis det er muligt.

Afbud
Skulle du blive nødt til at melde afbud i god tid forud for kurset, kan det gøres via et link på den bekræftelsesmail, du har fået tilsendt. Kursusgebyret refunderes kun, hvis afbud modtages inden sidste tilmeldingsfrist.

I tilfælde af afbud på kursusdagen, bedes du kontakte underviseren på tlf. 40216689

Tilskud
Vær opmærksom på, at der til deltagelse i denne uddannelse kan søges træner-/lederrefusion hos de fleste kommuner. 
Du kan få din kasserer til at hjælpe med at søge tilskuddet til din forening.

Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer