Biathlon for børn og voksne - Nykøbing F. Skf.

Hvornår
11. jun 2016 kl. 09:00 til 15:00
Hvor
Nykøbing F. Skytteforening, Ved Kohaven 9, 4800 Nykøbing F., Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 99 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2016 23 74 4100

Er du skytte, løber eller bare glad for udfordrende idrætsgrene? Nu har du chancen for at kombinere to idrætsgrene i en konkurrence – et Biathlon. 

Nykøbing F. Skytteforening og Guldborgsundløber har i samarbejde med DGI mulighed for at tilbyde egne medlemmer og øvrige interesserede, en uforglemmelig oplevelse. Arrangementet bliver gennemført i henholdsvis Skytteforeningens anlæg og guds frie natur i Kohaveskoven. Tilmeld dig årets Nykøbing F. Biathlon 2016. 

Biathlon går i korte træk ud på, at hver deltager skal løbe 4x 1500m i Kohaveskoven. Efter hver runde i skoven skydes der med riffel på 50m bane på skytteforeningens anlæg. Alle deltagere udstyres med en chip fra start, da det drejer sig om hurtigst muligt og træfsikkert at skyde de 3x 5 skud og løbe de i alt 6,0 km.

Vil du høre mere om dette arrangement, så deltag i orienteringsmøde af ca. 1 times varighed, onsdag. 11. maj kl. 19.00. Her får du, ud over oplæg til dagen, en mulighed for at prøve dine skydefærdigheder af, før du foretager din endelige tilmelding. Introduktionsmødet afholdes hos skytterne på adressen Ved Kohaven 9 (ved de gamle B1901’s baner). Tilmelding til dette er ikke nødvendig – mød blot op med et godt øjemål og en sikker hånd. 

Klik her for at se indbydelsen 

Vel Mødt 

Skytterne og Løberne

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer