1-2-Tri Skalbjerg

Hvornår
27. aug 2017 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Fyrtårn Tommerup, Tallerupvej 85, Tommerup St, Tommerup, 5690 Tommerup, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2017 16 83 4001

Tænker du, at det dér triatlon kun er for ekstreme sportsudøvere? Det er det ikke! Nu har du også muligheden for at prøve. Tag din familie og venner med til Skalbjerg og Fyrtårn Tommerup på Fyn. Her kan I prøve kræfter med svømning, cykling og løb på én gang.

Skalbjerg Boldklub og DGI Fyn afholder et af Danmarks hyggeligste triatlonstævner i Skalbjerg og omegn den 27. august – det er for nybegyndere og dig, der har gjort de første erfaringer. Vi tager ikke tid på dig, så husk dit ur hvis din sluttid er vigtig for dig.

Distancer og ruter

Løbet starter kl. 10.00, og indcheckning åbner kl. 9.00. Vi svømmer i svømmehallen i Fyrtårn Tommerup og cykler og løber i den smukke natur i området fra Tommerup til og omkring Skalbjerg. 
Du kan deltage på følgende to distancer:

Mellem: 200 m svøm - 13 km cykling - 2 km løb 
Lang: 400 m svøm - 22,5 km cykling - 4 km løb

Stævneformer 
Du kan vælge mellem tre stævneformer ved din tilmelding: Individuel deltager, familiehold (2 personer samtidigt) eller Stafethold (3 personer) 
Individuelle deltagere gennemfører triatlonstævnet på egen hånd fra start til slut. Et stafethold består af 3 deltagere, hvor 1. person svømmer, 2. person cykler og 3. person løber. Familieholdet gennemfører med deltagelse to og to ad gangen.

OBS Hvis du skal deltage som individuel, skal du se bort fra, at der på tilmeldingssiden står, at du er ved at tilmelde et hold. 

Danmarks hyggeligste triatlon 
Du bliver ikke målt på tid, vi sørger bare for at rammerne er sat for at få en udfordrende og hyggelig dag. Husk at medbringe cykel (Der er ingen krav til hvilke type cykel du deltager på, men en mtb eller alm.cykel er klart at fortrække), hjelm, badetøj og løbesko.

 

Logistik 
Der er mulighed for at få transporteret din rygsæk med tørt tøj de 4 km fra Tommerup til Skalbjerg - så du kan tage badet i Skalbjerg og klæde om til tørt tøj. Du kan også parkere bilen i Skalbjerg - og cykle de 4 km til Tommerup før start.

Gratis træningsprogram 
Har du fået lyst til træne til DGI 1-2-Tri? Så kan DGI Triatlon og vorespuls.dk hjælpe dig sikkert på vej med et gratis træningsprogram på 12 uger. Så kan du være endnu bedre forberedt til næste gang du deltager i DGI 1-2-Tri. Se det her: https://www.dgi.dk/triatlon/triatlon/traen-selv

 

Vigtigt:

Du deltager i DGI 1-2-Tri på eget ansvar og risiko.

De arrangerende klubber og foreninger kan ikke holdes ansvarlige hverken økonomisk eller juridisk, så tjek at dine forsikringer og dit materiel er i orden for du starter.

Cykelhjelm er obligatorisk og hvis du ikke er iført cykelhjelm kommer du ikke til start. 
Tri-styr/tri-bøjle er IKKE tilladt. 

Husk at løbet er motionsløb og at det derfor køres under hensyntagen til færdselsreglerne, som skal overholdes. Brud på færdselsreglerne kan medføre bortvisning fra løbet. 

Se cykel- og løberuterne. 

Her kan du klikke dig frem til cykel- og løberuterne. 
Nogen har måske endda mulighed for at downloade dem. 

Cykelruterne: 

Kort cykelrute - 13 km: https://ridewithgps.com/routes/19418732  

Lang cykelrute - 22,5 km: https://ridewithgps.com/routes/19434132  

Løberuterne: 

Kort løberute - 2 km: https://ridewithgps.com/routes/19434712  

Lang løberute - 2 km: https://ridewithgps.com/routes/19434761

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer