Los Angeles - Danish Basketball Coaches Tour 2018

Hvornår
8. feb kl. 09:00 - 16. feb 2018 kl. 22:00
Hvor
USA, Ukendt
Hvem
Alle fra 21 - 75 år.

Nummer
2018 09 15 3021

LOS ANGELES - DANISH BASKETBALL COACHES TOUR 2018

Vi gentager succesen, når vi til februar igen tager til basketballens hjemland for at opleve spillet på højeste niveau. Denne gang går turen til den amerikanske vestkyst, nærmere bestemt Los Angeles.

TURENS INDHOLD Vi flyver til Los Angeles (Californien, USA) , hvor vi skal se NCAA 1. divisions kampe, High School kamp(e), NBA kamp og coaches clinic. Vi vil have coaches clinic med college coaches og der vil også afsættes tid til vidensdeling blandt turens deltagere. Som deltager får du kendskab til hvordan basketball er bygget op i sportens moderland og du får inspiration til din egen træning samt klubs udvikling og organisation. Alle deltagere modtager desuden en coach mappe og coach t-shirt. Det præcise program for turen fastlægges, når alle turneringsplanerne for NBA, College og High School er på plads.

OVERNATNING & SHOPPING Vi kommer til at bo på et hotel i Los Angeles, hvor vi indkvarteres i dobbeltværelser (det er muligt at bestille enkeltmandsværelse mod betaling af ekstra tillæg). Undervejs på turen vil der være rig mulighed for både shopping og underholdning.

FORPLEJNING Morgenmad på hotellet er inkluderet i deltagerprisen, alt i mens alle øvrige måltider er for egen regning.

GUIDES Der er danske guides med på turen, som kender området og i særdeleshed basketballen.

TRANSPORT Transport til og fra Colleges, High Schools samt NBA kamp vil foregå i minibusser. Al anden transport (udenfor de planlagte programaktiviteter) foregår på egen regning og eget ansvar.

FORSIKRING Deltagerne på turen vil være dækket af DGI's rejseforsikring. Individuel ulykkesforsikring tegnes af den enkelte.

TRÆNERLICENS Turen er godkendt til at være licensgivende i henhold til DBBF’s krav om trænerlicens. AFREJSE & HJEMKOMST  Der vil være afrejse fra Københavns Lufthavn torsdag d. 8. februar og hjemkomst fredag d. 16. februar. (Rejsedatoerne er lidt fleksible ift. hvornår vi kan finde de bedste fly til de bedste flypriser) PRIS: 12.000 KR *

* Særlig information:  Tilmelding og betaling foregår her på siden. Tilmeldingsfristen er den 15. september 2017, hvor der indbetales et depositum på 4500 kr. (således at flybilletterne kan bookes), alt i mens restbeløbet indbetales senest den 1. november 2017. Afbestillingsforsikring tegnes separat. Der tages forbehold for dollarkurs samt ændring af flypriser.

Minimum 10 deltagere og maksimal 16 deltagere.

Minimumsalder 21 år.

Vil du høre mere om turen  - kontakt Henrik Sandberg, henrik@wébfanatic.dk  - tlf: 61 68 09 91

Hjælp til tilmelding - kontakt Lene Jørgensen, lj@dgi.dk  - tlf: 22 13 81 80

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer