FIBA 3x3 Julestævne i Ålestrup/Simested: Julens hyggeligste stævne for spillere fra 15 år

Hvornår
15. dec 2018 kl. 11:00 til 23:00
Hvor
Østhallen i Simested, Banepladsen 10, 9620 Aalestrup, Danmark
Hvem
Alle fra 15 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 09 15 4023

Traditionen tro inviterer basketballafdelingen hos Aalestrup Idrætsforening til hyggeligt julestævne for voksne spillere fra 15 år. Skal du og dit hold være med?

Det er ikke et krav, at holdet består af spillere fra samme klub, og har du en gammel ven eller veninde, der stoppede med at spille for nogle år siden, skal vedkommende da inviteres med på et hold, ligesom firmahold også er velkomne.

Det tilstræbes, at hvert hold kommer til at spille fem kampe i løbet af dagen, så alle får fuldt udbytte af stævnet.

Veteranhold kan ved fornuftig argumentation få handicap i forhold til de yngre hold.

Stævnet afvikles i en god ånd, hvor hyggen og det sociale samvær med de andre basketballspillere vægtes højt. Vi inddrager derfor de hold, der har pause, som dommere (hvis det er nødvendigt) og til dommerbordene.

Det koster 200 kr. pr. hold at være med. Et hold består af fire spillere (tre, hvis man har meget energi). Der er puljer for både herre- og damehold.

Værd at vide 
Det er obligatorisk, at man er tilmeldt som aktiv spiller på https://play.fiba3x3.com, da stævnet er rangeret som en officiel event på FIBA 3x3. Tilmeld holdet til stævnet ”Julestævne i Aalestrup 2018”.

Efter stævnet er der fælles julefrokost med mad fra den lokale kro i Simested til 109 kr. pr. kuvert. Det er muligt at købe øl og vand, men snapsen må I gerne selv medbringe, hvis I ønsker.

Der gives forbehold for tilmelding ved overtegning, da der kun er to baner til rådighed til stævnet. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Har du spørgsmål til stævnet, er du velkommen til at kontakte Peter Kjeldsteen fra Aalestrup Basket på tlf. 6163 1705, ligesom du også her kan høre mere om overnatningsmulighed i tilstødende lokaler i hallen. Overnatning kræver, at du medbringer madras, sovepose og hvad du nu ellers har brug for at personlige genstande.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer