Træneruddannelse - Riffel

Hvornår
24. nov kl. 09:00 - 25. nov 2018 kl. 16:00
Hvor
Bredstrup Pjedsted Skyttecenter, Pjedstedvej 33 A, 7000 Fredericia, Danmark
Hvem
Alle fra 16 - 99 år.
Øvede

Nummer
2018 10 74 3004

Vil du gerne udvikle dig selv som træner og få mere viden om skydestillinger, skydeteknik og træning af skytter, så du kan instruere på skydebanen og forstærke det sociale liv i foreningen? Så er træner 1 uddannelsen noget for dig.  
På uddannelsen gennemgår i forskellige trænerroller og hvordan man fungere som instruktør for en skytte. 
 
Du lærer om opbygning af skydestillinger, og får teoretisk og praktisk forståelse for skyttens bevægelse. I får viden og værktøjer til at planlægge og gennemføre gode træninger baseret på bogen om skydesportens aldersrelaterede træningskoncept.

Oversigt over uddannelsens indhold

  1. Tekniktræning (4 timer)
  2. Trænerroller (3 timer)
  3. Skydestilling (4 timer)
  4. Holdtræning og fysisk træning (3 timer)

Målgruppe: Uddannelsen er for dig der har lyst til at træne og formidle viden til skytter i foreningen. Uddannede hjælpetrænere, der vil have mere dybdegående viden om skydning og lære mere om træning af skytter. Skytter, der har mod på at undervise og give viden videre til andre skytter i foreningen. Nuværende og kommende trænere, der ønsker mere viden om værktøjer til gennemførsel af den gode og strukturerede træning.  
Forudsætning for deltagelse er at du er fyldt 16 år.

Undervisere: Mikkel Antonisen (riffel) og Peter Søgaard (pistol) 
Fællesmoduler afholdes samlet for pistol- og riffelskytter. De træningsspecifikke moduler er opdelt i riffel og pistol.

Tid og sted: Kurset afholdes over to dage, lørdag d. 24. november fra 09.00 – 16.00 og søndag d.25. november 09.00-16.00, i lokalerne hos Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening - Skydebanen

OBS! Der er IKKE overnatning fra lørdag til søndag, men vær opmærksom på, at du SKAL deltage begge dage for at gennemføre kurset.

Materiale deltagerne selv skal medbringe (hvis det er muligt): Våben med klikaftræk, høreværn, handske, jakke, rem og tøj man kan bevæge sig i. 
 
Spørgsmål og kontakt 
Spørgsmål vedr. uddannelsen kan rettes til DGI Sydøstjylland, Lene Sandager på lene.sandager@dgi.dk eller tlf. 79 40 44 24

 
HUSK: Foreninger kan hos mange kommuner søge om tilskud til træneruddannelser

Mikkel Kjær Antonisen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer