Gåuddannelse

Hvornår
30. maj 2018 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Mariendalshallen, Mariendalsvej 31 C, 2000 Frederiksberg, Danmark

Nummer
2018 21 00 5002

Har du lyst til at opleve by og natur i fællesskab med andre?  Vil du starte gå-aktiviteter op på Frederiksberg? Vær med på gåuddannelsen og få redskaber til at starte en gågruppe i din forening, klub eller dit nabolag. 
 
Gåuddannelsen foregår over 3 timer og tager afsæt i, at den fysiske og mentale sundhed går hånd i hånd. Du får redskaber til at organisere gåture i gruppe, socialt indhold undervejs på turene og værktøjer til dyrke det positive fællesskab samt den gode modtagelse. 
 
At gå er vigtigt, men fællesskabet er mindst lige så vigtig for at deltagerne har det godt og har lyst til at komme igen. Fællesskabet må ikke tages for givet, derfor skal vi være gode til at understøtte fællesskabet og den gode modtagelse.

Vi tror at vi er rigtig gode til at skabe fællesskaber, at vores hold er et rart sted at være, at vi kæres om hinanden og kan få nye venner. Men faktum er, at der findes masser af mennesker der føler sig ensomme i fællesskaber eller ekskluderet af traditionelle vaner.

På uddannelsen sættes fokus på de små detaljer på et hold, som har afgørende indflydelse på hvordan man har det og hvordan man laver den gode modtagelse. Det gør vi ved at skabe en god fællesskabskultur, der giver energi og ressourcer til at klare hverdagen med et større overskud.

Uddannelsen er finansieret af Frederiksberg Kommune via ”Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg”. Gratis deltagelse forudsætter, at du har planer om at etablere en eller flere gågrupper på Frederiksberg. Eller at du allerede er instruktør på et gåhold på Frederiksberg.

 
Gåuddannelsen foregår: 
-  onsdag d. 30. maj kl. 9-12 (både teoretisk og praktisk)
 
 
 
Har du spørgsmål til uddannelsen, kontakt: 
 
Hanna Christensen
 
Hanna.christensen@dgi.dk 
51 18 77 92

 

 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer