Royal Run - løb med Cityløberne

Hvornår
26. feb kl. 17:30 - 16. maj 2018 kl. 19:00
Hvor
Cityløberne, Helgolandsgade 8 B, 3., 1653 København V, Danmark

Nummer
2018 21 06 8004

Bliv en del af et socialt løbefællesskab med Cityløbernes 12 ugers træningsforløb frem imod Royal Run. Du får sat din træning i system, du bliver en bedre løber, og du bliver en del af et fællesskab bestående af løbere med samme udgangspunkt og mål som dig.

Vi tilbyder holdet:

  • ”Fra 5 – 10 km på 12 uger”.

Det er GRATIS at deltage - du skal blot tilmelde dig

Træningen foregår: 
- Hver mandag og onsdag fra kl. 17.30 – 19.00 
- Første træning: mandag 26. februar, 2018 
- Sidste træning: onsdag 16. maj, 2018

Mødested: DGI Byens Hotel ved hotelindgangen

En DGI-certificeret løbetræner står klar til at guide dig gennem 12 ugers varieret træning, der blander både løbelege og styrkeøvelser, intervaller og lidt længere ture. For dem, der har lyst til lidt mere træning, er der mulighed for at deltage i Amager Fælleds parkrun hver lørdag morgen kl. 9. Her gennemfører vi en 5 km træningstur på tid (se www.parkrun.dk/amager for nærmere information)

Om Royal Run: 
Kronprins Frederik ønsker at fejre sin 50 års fødselsdag med hele Danmark. Derfor afvikles der Royal Run i Danmarks 5 største byer d. 21/5-2018 – hvor du kan vælge at gå/løbe enten One Mile (1,6 km) eller 10 km.

Om Cityløberne: 
Cityløberne er en lille løbeklub, der holder til ved DGI Byen på Vesterbro. Hver mandag og onsdag mødes vi ved indgangen til DGI Byens hotel. Vores medlemmer tilhører de modne - nogle ville måske sige de meget modne. Siden starten på vores klub har vi haft fokus på det sociale. Derfor vil du heller ikke finde os blandt de hurtigste på Vesterbro, men blandt de sejeste (synes vi selv).

Hvis du tilhører gruppen omkring 50+ og har et ønske om at komme ud og løbe blandt ligesindede uden at skulle slå rekorder (andet end dine egne), så tror vi, at vi har noget at tilbyde.

Du kan læse mere om klubben her

Hvis du har spørgsmål så kontakt Henrik Poulsen - gyldengrod@gmail.com – formand for Cityløberne

Træningsforløbet er én af de indsatser, Københavns Kommune støtter som optakt til Royal Run.

Line Stenmann Kantsø

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer