Tim 0-100 fælles om sundhed

Hvornår
6. jan kl. 08:00 - 2. mar 2019 kl. 08:00
Hvor
Tim Hallen, Åvænget 3, 6980 Tim, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 05 00 7000

Tim 0-100 fælles om sundhed

Startskuddet lyder lørdag den 5. januar, og projektet slutter den 2. marts. Der vil efterfølgende blive nogle opfølgninger i forbindelse med sundhedsugen og Forårsfesten.

Alle er velkomne, og der vil være aktiviteter for alle i Tim 0-100. Læs endelig denne folder og lad dig inspirere til, hvad du kunne tænke dig at springe ud i, for måske er det kun os, men måske har du også prøvet forskellige kure af enhver slags. Der findes i hvert fald et væld af kure – både i forhold til fysisk men også mental sundhed - hvis man søger efter det. Det vil vi gerne sammen med jer være med til at gøre op med.

Nu er det december, og det betyder ofte lidt ekstra hygge, gæster og ja – i Danmark også søde sager og god mad i øvrigt, og så er det jo, at vi, når et nyt år truer, og vi kigger i spejlet og på vægten kan se – endnu en gang, at det måske kunne ønskes anderledes.

Så kære Tim. Den 5. januar er vi klar til – ikke at finde en ny kur – nej vi ønsker i 2019 sammen med jer i stedet at sætte en ny kurs.

Den nye kurs skal pejle imod en måske endnu bedre livskvalitet, og der kan være rigtig mange pejlemærker på vejen der til. I kraft af et væld af frivilliges hjælp og store engagement kan vi tilbyde en bred vifte af events. Der vil blive vægttabsforløb, inspiration for dem, som gerne vil tage på, foredrag omkring kost og motivation v/Anne W. Ravn, der sammen med Chris McDonald startede TV-programmet 'En by på skrump i Ebeltoft' samt v/Kirstine Bach Storgaard 'Fra motionist til ultraløber'. Der er arrangeret rygestopforløb samt daglige aktiviteter, hvor man kan deltage i alle dem, man har lyst til.  
 
Vi håber, at Tim 0-100 endnu engang vil stå sammen - denne gang Fælles og Sundhed, så vi sammen kan sætte en ny kurs.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer