DGI Sundhedsidræt - Naturtræningsuddannelse

Hvornår
1. jun kl. 09:00 - 2. jun 2019 kl. 17:00
Hvor
Hjertet, Vestergade 65, 7430 Ikast, Danmark

Nummer
2019 06 00 8101

Lad naturen bevæge dig!

På denne uddannelse bliver du certificeret instruktør til at varetage træning i DGI Sundhedsidræt Naturtræning. 

Uddannelsen klæder dig på til at undervise voksne og seniorer, der har lyst til at bevæge sig i naturen. Naturtræning er også velegnet til mennesker, der er sårbare fx. stressramte, smertepatienter eller mennesker med kroniske sygdomme inde på livet.

Træningen kan tilpasses dine deltagers behov og niveau, så alle kan være med, – også hvis nogle deltagere lige har afsluttet genoptræning eller aldrig har trænet før.

Det er centralt, at træningen foregår ude i naturen idet en række forskningsresultater viser, hvor stor betydning naturen har for menneskets fysiske og psykiske velbefindende. Naturtræningen arbejde med hvordan naturen bedst anvendes som en træningsarena.

Naturen rummer mange muligheder. Der er stor variation i underlag, terræn, vejrlig og ’rekvisitter’. Alle sanser skærpes af de mange indtryk af luft, lyde, dufte, temperaturer, vind, farver mv. Uderummet er aldeles velkendt og rummeligt sammenlignet med en traditionel gymnastiksal, og det anvender vi meget bevidst. Stort set alle øvelser foregår sammen med andre, og træningen er således meget fællesskabsopbyggende med plads til alle niveauer.

Uddannelsen er målrettet instruktører med interesse for at bruge uderummet og naturen som arena for træningen. Det er ikke et krav, at du er sundhedsfaglig men, at du har en interesse for at arbejde med sundhedsfremmende træning, naturen er nemlig velegnet til at styrke den mentale, fysiske og sociale sundhed.

 

Tidspunkt:

- 1. juni kl. 9.00 - 17.00

- 2. juni kl. 9.00 - 17.00

Linn Trentel Busch, Lene Gissel Rasmussen

- Prisen er inkl. undervisningsmateriale, pandelampe.

- Prisen er inkl. fuld forplejning begge kursusdage

- Husk tøj til vejret

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer