DGI Vital Motion, Langmarksvej 2019

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 31. dec 2019 kl. 08:00
Hvor
Vital Horsens, afdeling Langmarksvej, Langmarksvej 85, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 10 00 8004

DGI Vital Horsens - Langmarksvej er for dig, der er pensionist eller førtidspensionist og har deltaget i genoptræningsforløb eller rehabiliteringsforløb ved Vital Horsens, og som ønsker at  fasthold funktionsevnen gennem motion og bevægelse.

Ved DGI Vital Motion - Langmarksvej kan du forsætte din træning i træningssal 2 på Vital Horsens, Langmarksvej. 

Træningstider 
Mandag, tirsdag, torsdag, fredag kl. 6-8. Onsdag kl. 7-8. 
Mandag-fredag kl. 16-19. 
Lørdag og søndag kl. 7-17.

Du har mulighed for at booke en tid ved en af de tilknyttede instruktører til programlægning og/eller tests. Instruktørerne kan også give gode råd og vejledning til din træning. Der er uddannede instruktører 4 gange om ugen i 1 time af gangen.

Der er desværre ikke mulighed for adgang til omklædningsfaciliteter. Husk at medbringe indendørssko. Fremmøde i påvirket tilstand medfører bortvisning.

Tilmelding og betaling

Du skal tilmelde dig og betale senest d. 20. i måneden før du ønsker at deltage. Du bestemmer selv hvor mange måneder du betaler forud af gangen.Du kan betale online ved at trykke på tilmeldingsknappen til højre eller du kan betale kontant (lige penge) til instruktørerne. Prisen er 130kr pr. måned.

Du har mulighed for at tage en pårørende eller træningsven med. Vedkommende skal også betale kontingent (130kr/md.)

Når du/I tilmelder dig her online, vil der som udgangspunkt stå 0 (nul) i alle felterne. Du skal blot skrive 1ud for de måneder, du ønsker at betale for. Hvis du har betalt tidligere, kan du klikke på det link du har fået i mailen ved sidste tilmelding - og så tilføje de måneder du ønsker at betale for.

Har du spørgsmål vedrørende tilbuddet eller betaling, kan du kontakte Anja Eggert fra DGI på anja.eggert@dgi.dk, tlf. 79404413 eller mobil. 21999759.

Vi ser frem til alt møde dig i træningssalen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer