Parkinson Ball Room Fitness (TM)

Hvornår
8. mar kl. 15:00 - 9. mar 2019 kl. 15:00
Hvor
Rødding Centret, Søndergyden 15, 6630 Rødding, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2019 11 00 3006

Nu har du mulighed for at uddanne dig til instruktør i Parkinson Ballroom Fitness™

Oplev hvordan dansens livsglæde kan overføres til patienterne, samtidig med at der bliver trænet alle de ting, vi ved parkinsonpatienter har brug for. Nemlig balance, gang, motorik, koordination mm. Undervisningen er både praktisk og teoretisk. 
Elisabeth Dalsgaard er underviser på dansedelen af kurset – hun har danset ”hele sit liv” og har mere end 25 års undervisningserfaring. Elisabeth er uddannet i idræt fra Københavns Universitet, og har udviklet det prisvindene koncept – Parkinson Ballroom Fitness™ . Hun underviser på Parkinson foreningens uddannelseskurser, workshops, eventuger mm. Ligesom hun selv arrangerer kurser og events i ind- og udland for flere forskellige målgrupper. 
Udover undervisning i dans målrettet parkinsonpatienter, indeholder kurset også et foredrag ved neurolog Anne Korsgaard, der forsker i musikkens betydning for neurologiske patienter – herunder især Parkinson. Hun vil komme ind på hvilke mekanismer, der spiller ind på fysisk formåen i forhold til brug af musik. 
 

Parkinson Ballroom Fitness – se invitationen her

Fredag d. 8. marts fra kl. 15.00-21.00 (2 timers teori og 4 timers praksis)

Lørdag d. 9. marts fra kl. 9.00-15.00 (6 timers praksis)

Elisabeth Dalsgaard, Anne Gersdorff Korsgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer