Inddragelse af gymnasten v/ Sara Møller-Nielsen tidl. verdensholdsgymnast

Hvornår
23. nov 2019 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Bramming Gymnastik- Og Idrætsefterskole, Gabelsvej 12, 6740 Bramming, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 11 55 3127

Efter et år med workshops rundt i verdenen med DGI Verdensholdet er jeg blevet bekræftet i hvor vigtigt det er at have det sjovt, når man laver gymnastik.

Alle kan have det sjovt og der er mange måder at have det sjovt på, men vigtigst af alt er at gymnasten er nærværende og inddraget.

Hvis du har lyst til nogle timer, hvor vi skal have det sjovt med rytme, leg og sekvenser og hvor vi fokuserer på medinddragelse og differentiering i forhold til forskellige aldersgrupper; både junior, ynglinge og senior, så tilmeld dig dette kursus.

I løbet af kurset vil du som instruktør få inspiration til leg og rytmesekvenser, hvor skabelonen er lavet og hvor vi i fællesskab udvikler det endelige produkt.

Vi har også dette kursus samme dag med Sara Møller-Nielsen

Sara Møller-Nielsen, 28 år og studerer i Aarhus. Det seneste år har hun haft orlov fra studiet for at rejse verdenen rundt med DGI Verdensholdet. Udover erfaring fra de hundredevise af workshops rundt i verdenen, har jeg gennem tiden undervist adskillige pigehold. Jeg har altid lavet gymnastikog siden mit højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i 2011, også fået kendskab til danseverdenen. Jeg har selv været aktiv på Ollerups Dansekompagni og de seneste 4 år på Ollerups Elitehold. Som gymnast og underviser vægter jeg teknik, flow og fysik højt. Jeg elsker at bruge min krop fysisk samtidig med at jeg har det sjovt.

Sara Møller-Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer