Linedancerejse til Tyrkiet efterår 2019

Hvornår
20. okt kl. 08:00 - 3. nov 2019 kl. 08:00
Hvor
Kleopatra Royal Palm, Ataturk Cad, Otogar. TR 07400, Alanya, , Tyrkiet
Hvem
Udøvere, 50 - 90 år

Nummer
2019 17 95 6504

Vil du gerne på linedance ferie i Tyrkiet så pak din kuffert, tag dine dansesko med og rejs på en aktiv linedance rejse sammen med en masse entusiastiske dansere. 
Kan du lide at blive forkælet og have det sjovt med masser af dans, hygge og søde mennesker - så tag med os på dette hyggelige 3+ stjernede hotel.

Du får mulighed for op til syv timers linedance instruktion hver dag sammen med friske linedansere (begynder som øvet) og Marie Sørensen (Sunshine Cowgirl). Du bliver indkvarteret på et lækkert 3+ hotel og får All Inclusive med superlækkert tyrkisk mad. 
 
Du kan vælge rejse med en varighed på enten en eller to uger.

  • 1 uge – fra 20. til 27. oktober 2019 - Vi danser på alle niveauer – Pris: kr. 5275,- (Eneværelsestillæg kr. 700,- pr. uge)
  • 2 uger – fra 20. oktober til 3. november 2019 - Vi danser på alle niveauer – 
    Pris: kr. 9275,- (Eneværelsestillæg kr.1400,- for to uger)

Vi flyver både fra København og Billund. 
 
Vær venligst opmærksom på at din tilmelding er bindende, og at der således ikke gælder nogen returret.

Eneværelse 700 kr. pr. uge

Detur er vores tekniske rejsearrangør og DGI er arrangør af rejsen

Marie Sørensen, Bjarne Frederiksen, Ina Pedersen, Annette Dida Nielsen

Med i prisen får du: 
 
Flybillet, indkvartering, All inclusive, Transfer, konkursdækning (rejsegarantifonden), Idrættens forsikringer, Line dance workshops, dans og DJ. 
Alle hotelværelser er med balkon og gratis wi-fi.

Læs meget mere om hotellet her: Info og priser & Lidt om hotellet

Hvad får du for dine penge: Hvad får jeg for pengene?

Praktisk information om linedance: Linedance information

Depositum er kr. 1.200,- som du betaler ved tilmelding. Restbeløbet betaler du senest 60 dage inden din afrejse. Din tilmelding er bindende - Husk evt. afrejseforsikring. Ønsker du enkeltværelse kan det fås for et tillæg på 700 kr. per uge. I tilfælde af for få tilmeldinger, aflyses rejsen og dit indbetalte beløb refunderes.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende en mail til Marie (Sunshine Cowgirl) sunshinecowgirl1960@gmail.com eller ringe på +34 691935402

Obs.: Ved dette arrangement kan både DGI og eksterne medier tage billeder og optage video og lyd til brug i trykte medier, magasiner, på nettet, TV og markedsføringsmateriale. Det vil kun være i sociale- og/eller udøvende sammenhænge. Ønsker du ikke at medvirke på billederne eller i en videooptagelse, er det dit ansvar at give skriftlig besked til DGI Midt- og Vestsjælland att. Susanne Jeppesen, susanne.jeppesen@dgi.dk inden arrangementets opstart

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer