Mindful Flow - Yogaworkshop med Simon Krohn

Hvornår
12. okt 2019 kl. 14:00 til 17:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Udøvere, 16 - 100 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 16 - 100 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 18 01 4500

Flow-oplevelsen spiller en nøglerolle i yoga. På denne workshop skal vi undersøge, hvordan man opnår fine flowtilstande gennem yogateknikker. Workshoppen vil indeholde en smule teori, men vi skal først og fremmest dyrke en masse yoga, og du kan forvente en fin, intens og spændende workshop.

Workshoppen har tre dele. Først skal vi arbejde med ”ydre flow”, hvor vi skal afprøve nogle kraftfulde teknikker til at lade vejrtrækningen føre os ind og ud af stillingerne. Derefter skal vi udforske, hvordan vi bruge de statiske stillinger til at opnå en delikat oplevelse af ”indre flow” i kroppen. Afslutningsvis skal vi afprøve en meditationsteknik, som kan kultivere et øget mental flow, hvor tanker og følelser kan opstå og forsvinde mere harmonisk.   

Teknikkerne kan overføres på de allerfleste yogastilarter, så workshoppen kan altså være værdifuld, lige meget om du normalt dyrker hård flowbaserede yoga, eller du er mere til langsom, rolig yoga. I forhold til sværhedsgrad, så siger Simon, at hvis du kan lave et par simple solhilsner uden de store vanskelligheder, vil du sagtens kunne deltage.

Husk at Simon holder to workshops på samme dag. Læs om og tilmeld dig workshoppen Den frie vejrtrækning her

Simon Krohn

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer