Temamøder Folkeoplysningsudvalget - Del de gode historier

Hvornår
13. jun 2019 kl. 18:15 til 21:00
Hvor
Guldborgsund Kommune, Parkvej 37, 4800 Nykøbing, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2019 23 99 0020

Sådan fanger du de gode historier i din forening og får dem ud at leve på de sociale medier.

Det vrimler med gode historier i foreningerne. Der er dem om ildsjæle, der lægger hjerte og sjæl i foreningsarbejdet. Der er dem om trænere, der har stået i spidsen for det samme gymnastiskhold i 40 år, og der er dem om foreninger, der gør noget helt særligt for deres lokalområde. De historier skal fortælles, og vi viser, hvordan du gør det, på dette temamøde.

Du får mulighed for at lære, hvordan du kan optage og redigere dine egne videoer, og så kan du også lære, hvordan du får dem ud at leve på de sociale medier.

Vi giver en introduktion til, hvordan du bruger din egen mobiltelefon eller tablet til at optage videoer i god kvalitet, og hvordan du, også på telefonen eller tabletten, klipper dem sammen, så det bliver flot og folk får lyst til at kigge med.

Du får også en introduktion til det gode opslag på de sociale medier – det er nemlig ikke nok bare at optage en video og lægge den på facebook.

Robert Bondo-Jensen og Jimmy Langelund, der begge arbejder med videoproduktion og kommunikation i DGI Storstrømmen, deler ud af deres erfaringer og viden, og ud over konkrete fifs bliver der også mulighed for selv at prøve kræfter med både at filme og klippe

Når vi er færdige, er du forhåbentlig klar til at lave flotte videoer til din egen forenings facebook- eller hjemmeside.

Målgruppe:  
Temamøde for frivillige ildsjæle i Guldborgsund Kommune 
 
Alle i foreninger, som gerne vil arbejde med videoproduktion og vil udbrede foreningens succeshistorier.

Du behøver ingen forudgående erfaring med videoproduktion, men du får det største udbytte af kurset, hvis du medbringer egen smartphone eller tablet. Optagelser og redigering vil ske på iPhone/iPad med iMovie eller på Android mobiler med PowerDirector, som er gratis fra Google Play og bør installeres forud for workshoppen. Det er en fordel, hvis du allerede har en ekstern mikrofon, hovedtelefoner og et stativ med mobilholder, men du behøver ikke købe en masse tilbehør for at være med.

18.15:            Ankomst, kaffe, te og frugt

18.30:            Velkomst v. Lene Madegaard, Formand for Folkeoplysningsudvalget

18.35:            Oplæg

19.30:            Pause med forplejning

19.45:            Oplæg eller workshop

20.55:            Opsamling & evaluering v. DGI Storstrømmen

21.00:            Tak for i aften

Forplejning: Sandwich, vand, frugt, te og kaffe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer