Temamøder Folkeoplysningsudvalget - Velkommen til!

Hvornår
25. sep 2019 kl. 18:15 til 21:00
Hvor
Guldborgsund Kommune, Parkvej 37, 4800 Nykøbing, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2019 23 99 0021

Hvordan tager I imod nye medlemmer i jeres forening? Ruller I den røde løber ud og spiller en fanfare, får de udleveret en folder med regler og vedtægter, eller bliver nyankomne bare kastet i ilden med det samme? På dette temamøde kan du få gode råd til, hvordan I tager imod nye medlemmer i jeres forening, så de også får lyst til at blive.

 
Helt enkelt handler det om at gøre det let at komme i foreningen og få alle til at føle sig velkommen. Oplægsholderne fra DGI Inklusion, Siliane Bjerre og Tim Christensen, der begge arbejder med begrebet ”velkomstforeninger”, giver viden, inspiration og konkrete værktøjer til hvordan I let kan arbejde med den gode velkomst.

Ofte er det meget enkle metoder, der skal til, som for eksempel en ”buddyordning”, en velkomstfolder eller sociale arrangementer på tværs i foreningen.

Inklusionskonsulenterne deler ud af deres erfaring og viden, og du kan også møde en lokal forening, der er blevet Velkomstforening, og høre hvad de gør for at tage imod nye medlemmer og styrke fællesskabet i deres lokalsamfund. Undervejs vil der også være en workshop hvor vi finder frem til, hvad din forening kan gøre for at byde nye medlemmer velkommen.

Når vi er færdige, er du forhåbentlig godt klædt på til at tage imod nye medlemmer i jeres forening.

Målgruppe:  
Temamøde for frivillige ildsjæle i Guldborgsund Kommune.

Gerne flere fra samme forening, som er interesserede i at arbejde med en konkret og enkel plan for, hvordan netop jeres forening kan arbejde med den gode velkomst og det sociale liv i foreningen.

18.15:            Ankomst, kaffe, te og frugt

18.30:            Velkomst v. Lene Madegaard, Formand for Folkeoplysningsudvalget

18.35:            Oplæg

19.30:            Pause med forplejning

19.45:            Oplæg eller workshop

20.55:            Opsamling & evaluering v. DGI Storstrømmen

21.00:            Tak for i aften

Forplejning: Sandwich, vand, frugt, te og kaffe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer