Temamøder Folkeoplysningsudvalget - Fundraising

Hvornår
6. nov 2019 kl. 18:15 til 21:00
Hvor
Guldborgsund Kommune, Parkvej 37, 4800 Nykøbing, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2019 23 99 0022

Mangler I penge til nye bolde til juniorholdene, uddannelse af trænere, en træningstur eller noget helt fjerde i jeres forening? Der er masser at bruge midlerne på, og hvis man ikke har nok af dem, så er der muligheder for at søge hjælp hos private fonde og offentlige puljer. På dette temamøde kan du få inspiration til opgaven med at skaffe penge til gavn for din forening.

Du bliver præsenteret for de væsentligste pointer i forbindelse med fundraising og får en række tips og tricks til arbejdet. Herunder, hvad et godt projekt eller initiativ skal indeholde for at være relevant for fonde og puljer. Derudover får du et indblik i, hvad der er vigtigt, når du skriver en ansøgning og forsøger at komme i dialog med en fond eller pulje.

Torben Stenstrup, der har skrevet bogen ”Tak for donationen, Hr. Fond” og ofte bliver benyttet som oplægsholder, hvor han fortæller om fundraising og partnerskaber, deler ud af sin erfaring og viden og giver gode tips til, hvordan du fundraiser til din forening.

Undervejs inddrager Torben Guldborgsund Kommunes egne puljer og prioriteringer, og du bliver også præsenteret for lokale foreninger, der fortæller om deres egne erfaringer med at ansøge forskellige fonde om midler til at realisere idéer i deres foreninger.

Når vi er færdige, er du forhåbentlig klædt på til at få succes med fundraising i din forening.

Målgruppe:  
Temamøde for frivillige ildsjæle i Guldborgsund Kommune 
Bestyrelses- og foreningsmedlemmer, der ønsker at skaffe penge til deres forening gennem fondsansøgninger.

Oplægsholder:   
Torben Stenstrup driver ”Foreningsudviklerne” og er strategisk rådgiver for en række lokalforeninger, landsorganisationer og kommuner. Torben har mere end 15 års erfaring som professionel foreningsudvikler og er selv engageret i foreningslivet i Næstved Kommune.

18.15:            Ankomst, kaffe, te og frugt

18.30:            Velkomst v. Lene Madegaard, Formand for Folkeoplysningsudvalget

18.35:            Oplæg

19.30:            Pause med forplejning

19.45:            Oplæg eller workshop

20.55:            Opsamling & evaluering v. DGI Storstrømmen

21.00:            Tak for i aften

Forplejning: Sandwich, vand, frugt, te og kaffe

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer