North Sea Football Cup 2020

Hvornår
25. sep kl. 15:00 - 27. sep 2020 kl. 17:00
Hvor
Alkjær Stadion, Fasers Led 2, 6950 Ringkøbing, Danmark
Hvem
Udøvere, 5 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 05 40 4010

Et hyggeligt stævne hvor den enkelte deltager og tilskuer vil opleve nærvær, kvalitet, samt god organisering i skønne omgivelser.

BEMÆRK: Du kan nu resesrvere en plads til stævnet, og først betale den 6. september (sidste tilmeldingsdato). Husk at angive årgang/række samt om i ønsker overnatning/forplejning. 

SE INDBYDELSEN HER

Tag hele familien med på en sjov og aktiv fodboldweekend i september 2020, når Ringkøbing Idrætsforening indbyder til fodboldstævne for bredden. 
 
Det bliver en weekend med aktiviteter for hele familien. Under stævnet er der lagt op til sjov og ballade med f.eks. leg i hoppeborgen, fodboldspil på den oppustelig fodboldbane og den fine multibane. Du kan brilliere dine Messi skills på pannabane. 
 
Eller tag på tur rundt i Naturens Rige og se vor smukke natur, eller på bytur i Danmarks hyggeligste handelsby Ringkøbing. 
 
North Sea Football Cup er også stævnet med gode præmier. 
 
OBS U13 rækkerne spiller 8 mands.

Læs mere her på : http://nsfc.dk/

Der er mulighed for at forældre kan campere lige ved siden af kampbanerne og i gåafstand fra holdenes overnatnings steder, læs mere her: https://www.dgi.dk/fodbold/arrangementer/202005404009

Der SKAL foretages en tilmelding pr. hold.  
Dette for at sikre, at der findes data på en kontaktperson på det enkelte hold, samt at indkvartering nemmest kan opdeles i hold.  
Det anbefales, at det er en træner/holdleder som står som tilmelder/deltager (data der indtastes i første skærmbillede).  
Det er denne person som vil modtage info om stævnet.

Der anbefales hurtig hold tilmelding, da rækker kan blive udsolgt.  
 
Tilmelding til indkvartering/forplejning kan foretages senere, dog senest den 6. September. Dette gøres ved at rediger tilmeldingen. Redigerings-link findes i bekræftelsen, som modtages pr. mail efter hold tilmeldingen.  
OBS: Indkvartering/forplejning kan blive udsolgt.

Bemærk: at der betales online ved tilmelding.

Tilmeldingen er bindende efter 6. September. 
Ved afbud efter 6. September. vil der ikke ske tilbagebetaling af holdgebyr og deltagergebyr.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer