2-dages cykeltur i det Vestjyske

Hvornår
1. sep kl. 09:00 - 2. sep 2020 kl. 16:30
Hvor
Nørre Vosborg, Vembvej 35, 7570 Vemb, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2020 05 95 7023

Er du med på en udfordring - Kan du cykle 90 km på 2 dage? Tag med på en aktiv, flot og hyggelig 2-dages cykeltur.

Dag 1.  - Ca. 45 km.

Nr. Vosborg bliver mødestedet den 1. september, hvor vi er klar til at begynde kl. 09:00. Vi kan parkere på en p-plads i den østlige ende af pladsen.

Vi cykler dernæst til Ulfborg Kirkeby, hvor vi skal se kirken, som har en interessant historie, samt en mulig kort besøg på kafferisteriet Heden lige ved siden af kirken. Mulighed for at købe en pose friskristet kaffe.

I forbindelse med stoppet her får vi vores formiddagskaffe.

Vi fortsætter turen til Ulfborg mod Staby, forbi Staby efterskole og ud til jollehavnen i Kloster.

Turen fortsætter herfra forbi Pallisbjerg og videre til jollehavnen ved Felsted kog, hvor vi spiser vores medbragte madpakke. Her er mulighed for at komme under tag, hvis vejret tilsiger dette.

Fra Felsted køre vi forbi et sommerhusområde ved Sdr. Nissum og videre mod vest mod Fjand, hvor vi kommer til jollehavnen Helm Klink havn ved Nørre Fjand ud for Fjand ø.

Vi slutter i Thorsminde, hvor vi overnatter i 2-mands hytter og 4-mands hytter på Thorsminde campingplads. Til aftensmaden er der reserveret bord på restaurant Sct. Georges, strandingsmuseet for egen regning. Der vil være mulighed for evt. at besøge Sct. Georges museet. Næste dag bliver der arrangeret fælles morgenbord på campingpladsen. 

Vi har ledsagevogn med Anders Krog og hustru med i lighed med sidste års 2-dagstur. De medbringer deltagernes bagage samt forplejning til hver dag.

Dag 2. - Ca. 45 km.

Næste dag fortsætter vi kl. 09:00 fra Thorsminde og cykler langs Vesterhavsklitterne til et pumpehus i den nordlige ende af fjorden, hvor der er opholdsplads og udsigt fra pumpehusets tag.

Vi fortsætter videre forbi Høvsøre prøvestation for vindmøller og kommer frem til Bøvlingbjerg, hvor vi kort besøger hornvare fabrikken.

I Bøvlingbjerg spiser vi frokost i byens anlæg.

Vi forsætter tilbage mod fjorden, hvor vi passerer udløbet, der løber fra inderfjorden ud i Nissum Fjord.

Vi fortsætter videre langs fjorden til Nees og videre forbi et større solcelleanlæg ud mod fjorden, hvor vi ved Damhus Å havn får vores eftermiddagskaffe.

Herfra går turen videre over Vemb retur til Nr. Vosborg, hvor vi forventer at være kl. ca. 16:00

Yderligere oplysninger:

Sonja & Villy Hald tlf.53308076

Se udskrifts venlig invitation her

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer