Livredning-/svømmeinstruktørkursus i Filippinerne

Hvornår
2. apr kl. 08:00 - 14. apr 2020 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, fra 18 år
Trænere, fra 18 år

Nummer
2020 06 70 6001
Få en oplevelse for livet og en uddannelse i eksotiske omgivelser

På turen vil du få mulighed for at vælge mellem to uddannelser alt efter om du ønsker at specialisere dig inden for undervisning i selv- og livredning eller en mere bred svømmeinstruktøruddannelse. De to uddannelser du kan vælge imellem er: 

A) Udvidet Ocean Rescue Camp Instruktør

Synes du også, at sikkerhed, livredning og førstehjælp, er nogle af de vigtigste kompetencer vi kan give børn, der elsker at færdes i og ved vandet? Bliv klædt på til at undervise i selv- og livredning hvor du lærer børnene, hvordan de passer på sig selv og hinanden. Uddannelsen er bygget op omkring DGI’s koncept Ocean Rescue Camp, der er en livredningsskole for børn og unge. Udover selv- og livredning vil uddannelsen også indeholde elementer af personlig udvikling og kommunikation. 

B) International Svømmeinstruktøruddannelse

Ønsker du at blive en haj til at planlægge og gennemføre events? Vil du gerne arbejde med din personlige udvikling og blive endnu skarpere i din kommunikation? Så er den Internationale Svømmeinstruktøruddannelse lige noget for dig. Vi arbejder med ovenstående emner og vil samtidig give dig et svømmefagligt løft. Du vil blive udfordret på dine evner og derved opleve at rykke dig – både som svømmeinstruktør og som person. 

Samlet deltagerpris er i alt 16.400 kr., som fordeler sig således:

Kursuspris: 6.700,00 kr. 
Rejse- og opholdspris: 9.700 kr.

Prisen dækker flyrejse DK-Manila, indenrigsfly til Busuanga, mad i Island House, transport og forsikring. Der kræves ikke visum til Filippinerne, men der er behov for vaccination - se https://rejse.ssi.dk/

Du kan se mere om uddannelserne og turen her

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer