Senior yoga

Hvornår
26. okt 2020 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Oplyses senere DGI Midtjyllands område, 8600 Silkeborg, Danmark

Nummer
2020 06 95 3003

FORMÅL: 
Yoga er for mange en hel livsstil. Man kan dog opnå mange af fordelene selv med enkelte udvalgte elementer fra yoga. Øvelserne og opmærksomheden omkring vejrtrækningen giver en række sundhedsmæssige gevinster som seniorer kan have gavn af. Der er mange stilarter, så alle kan være med.

MÅLGRUPPE: 
Nuværende eller kommende undervisere og instruktører af seniorer. Kurset kan inspirere til videre yoga uddannelse og/eller egen praksis eller give ideer til udvalgte øvelser, som kan anvendes i andre træningssammenhænge såsom gang, løb, styrketræning, motionsgymnastik og lignende.

INDHOLD: 
Kurset giver en introduktion til yoga med kortfattet teori med overblik over retninger, principper og udtryk. Praktikken omfatter åndedrætsteori- og praksis samt enkle fysiske øvelser, med fokus på balance, mobilitet og styrke,  med hensyntagende differentiering – der er tid til at alle kan følge med. Kurset går ud fra principperne i blandt andet dansk yoga, der er tilpasset til moderne kultur og levevis, så den kan forstås og bruges af mennesker i alle aldre og samfundslag. 
 
INSTRUKTØR, MARINA AAGAARD: 
Marina er træningsekspert og forfatter samt lektor i idræt og landstræner. Hun er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Derudover er hun motionsekspert for DR Penge, Sundhedsmagasinet Lev Nu og ekspertkilde for TV2, JP, Børsen, BT m.fl.

Marina Aagaard Salminen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer