Boost trivslen – børn & med særlige behov

Hvornår
18. nov 2020 kl. 17:00 til 20:00
Hvor
DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42 B, 2, 8230 Åbyhøj, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2020 09 00 2011

Hvordan øger I opmærksomheden på børn som er sårbare og har brug for ekstra støtte og hjælp?

 

Boost trivslen kurset handler om at styrke den mentale sundhed i foreningen og booste trivslen og rummeligheden på børne- og ungeholdene i foreningen. På kurset får I både viden om mental sundhed, inkluderende idrætsfællesskaber, sårbare børn og unge samt inspiration til den daglige træning i form af tips, øvelser og praktiske redskaber, herunder til ”forældresnakken” ”konflikthåndtering”, samt praktikken i den daglige træning ift. hvordan I kan organisere træningen, så alle børn kan inkluderes bedst muligt i træningen/holdet.

 

Formålet med kurset er at give jer de bedste forudsætninger for, at alle børn og unge oplever sig selv som inkluderet i jeres forening.

 

Hvem kan deltage i kurset?

Kurset er for dig, der ønsker at sætte fokus på trivsel i foreningen. Måske er du træner eller instruktør for børne- og ungehold i den lokale forening eller leder i bestyrelsen? ...uanset hvad, er du velkommen.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 Boost Trivslen er et koncept udviklet i samarbejde mellem DGI og Psykiatrofonden. Formålet er at sætte fokus på at skabe bedre trivsel blandt børn og unge i foreningerne.

Niklas Kvist Lund

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer