Den gode velkomst i idrætsforeningen

Hvornår
4. nov 2020 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
DGI Østjylland, Søren Frichs Vej 42 B, 2, 8230 Åbyhøj, Danmark
Hvem
Trænere
Ledere

Nummer
2020 09 00 2017

Kender du det?… At stå tilbage med en følelse af: ”Her har jeg virkelig lyst til at komme igen!” Den følelse håber vi, at rigtig mange allerede går hjem med efter at være startet i en forening. Følelsen er helt sikkert ofte til stede, men det er desværre ikke altid tilfældet. 
 
Små, simple handlinger, som f.eks. et smil eller en luft high five, kan være afgørende for, om vi som nye i en forening har lyst til at komme igen, og om vi som frivillige har lyst til at bidrage til endnu en sæson. 
 
På kurset Den gode velkomst sætter vi derfor særligt fokus på de handlinger og simple tiltag vi i foreningen kan gøre, for at skabe nogle rammer, der gør det rart at starte som ny og som giver lyst til at komme igen. 
 
På kurset skal vi blandt andet arbejde med:

  • Den gode velkomst - før, under og efter et besøg
  • Betydningen af et stærkt fællesskab
  • Trivsel i foreningslivet

 
Aftenen vil desuden byde på fif og redskaber til, hvad I konkret kan gøre i jeres forening, såvel som I skal inspirere og udveksle erfaringer med andre foreninger. 
 
Hvem kan deltage? 
Den gode velkomst er målrettet bestyrelsesmedlemmer, instruktører og trænere, der har eller gerne vil sætte et særligt fokus på at tage godt i mod nye medlemmer.

Vi glæder os til at se jer!

Magnus Kirkeby Hansen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer