1. Ungdomsstævne 2020 (SGI)

Hvornår
8. nov 2020 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Guldager Idrætscenter, Præstemarksvej 43, Guldager, Esbjerg V, 6710 Esbjerg V, Danmark
Hvem
Udøvere, op til 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 20 4104
Ungdomsstævne i SGI

Er du for nyligt startet til bordtennis? Eller har du som træner nye spillere, som du gerne sikre dig møder passende modstand, når du sender dem til turnering? Så har DGI stævnet til Jer!

DGI’s Ungdomsstævner sikrer jævnbyrdige kampe mod ligeværdige modstandere, og giver mulighed for at møde andre spillere, der, lige som dig, netop er startet til bordtennis. Stævnet er derudover en oplagt mulighed for Jer som klub, til at styrke sammenholdet, ved at tage af sted som en lille gruppe og heppe på hinanden.

NY UDGAVE PR. 30. september 2020: Da Covid19 restriktioner kun tillader 50 personer i hallen ad gangen, deler vi dagen i et formiddagsstævne med 40 spillere og 10 ledere/forældre og et eftermiddagsstævne med resten. Forældre vil blive henvist til at opholde sig i cafeteriet, uden adgang til hallen. 
Ledere og forældre i hallen skal bære mundbind. Når alle spillerne har tilmeldt sig, vil vi dele dem op i 2 hold. Program vil blive sendt de deltagende klubber og komme på Bordtennisportalen, DGI.dk og facebook.

Læs indbydelsen her (NY UDGAVE - COVID-19)

Ud over tilmelding på portalen skal der SENDES EN MAIL TIL Ebbe Worm, så sender vi et PROGRAM med spilletidspunkt for dig/dine spillere! Mailen skal også indeholde spillernavne og kontakttelefonnumre på alle.

Har du spørgsmål til stævnet, er du velkommen til at kontakte Ebbe Worm, ebbeworm@gmail.com, 24858657 eller  Henrik Møller, Bordtenniskonsulent hos DGI Østjylland, på tlf. 2491 4389 eller på henrik.moeller@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer