Grindsted Tennisklub | Tennis Juniortour 2020

Hvornår
22. aug 2020 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Grindsted Tennis Klub, Søndre Boulevard 23, 7200 Grindsted, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 80 4111
JUNIORTOUR: For dig, der vil prøve dig selv af i et sjovt og udfordrende tennisstævne! Kom og vær med, når Grindsted Tennisklub i samarbejde med JTU og DGI afholder stævne for alle børn og unge mellem 7-17 år.   Juniortour er tennisstævner for dig, der er ny eller lettere øvet med tennisketcheren og gerne vil prøve dig af i kampe mod andre, der er på samme niveau. Det primære fokus til Juniortour er at skabe jævnbyrdige kampe for alle deltagere, så oplevelsen bliver super god!

 
Der spilles singlekampe i niveauinddelte puljer med enten orange bold eller grøn bold. Afhængig af tilmeldingerne, forbeholder vi os retten til at justere opdelingen.

Stævnet starter med 1 times opvarmning, leg og småspil, hvorefter vi fortsætter med en masser af kampe i stævneformat. 
Se mere om stævneafviklingen i fanen "Praktisk info" længere ned på siden.

Spilledelse: Vi forventer, at forældre og klubrepræsentanter vil være med til at få kampene til glide og eventuelt også bidrage til spilledelsen i de enkelte kampe. 

Der kan købes pizzasnegle, pølsehorn, kage samt saftevand og sodavand på dagen. Derudover er der gratis kaffe og the til forældre.

Meld dig til, så er du sikret en sjov og aktiv dag på tennisbanen sammen med andre tennisglade drenge og piger!

PRIS 
Deltagelse i Juniortour stævnerne sæson 2020 skulle som udgangspunkt være omfattet af en ny stævnegebyr-ordning for tennisklubber/-foreninger. Da de særlige omstændigheder i denne sæson grundet COVID-19 giver en reduceret stævnesæson ift. den oprindelige plan, har JTU og DGI Tennis valgt at give et tilskud til stævnerne, hvilket betyder, at det er helt gratis for dig som deltager at spille med til stævnerne i Tennis Juniortour i Jylland i denne sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer