Ebeltoft | Tennis Juniortour 2020

Hvornår
29. aug 2020 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Ebeltoft Tennisstadion, Skansevej 6, 8400 Ebeltoft, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 15 år, begynder, letøvede

Nummer
2020 09 80 4112
JUNIORTOUR: For dig, der vil prøve dig selv af i et sjovt og udfordrende tennisstævne!   Kom og vær med, når Ebeltoft IF Tennis i samarbejde med JTU og DGI afholder stævne for alle børn og unge mellem 7-15 år.   Juniortour er tennisstævner for dig, der er ny eller lettere øvet med tennisketcheren og gerne vil prøve dig af i kampe mod andre, der er på samme niveau. Det primære fokus til Juniortour er at skabe jævnbyrdige kampe for alle deltagere, så oplevelsen bliver super god!

 
Der spilles singlekampe i niveauinddelte puljer med enten rød, orange, grøn eller gul bold. Afhængig af tilmeldingerne, forbeholder vi os retten til at justere opdelingen.

Stævnet starter med 1 times opvarmning, leg og småspil, hvorefter de næste 3 timer fortsætter med en masser af kampe i stævneformat. 
Se mere om stævneafviklingen i fanen "Praktisk info" længere ned på siden.

Spilledelse: Vi forventer, at forældre og klubrepræsentanter vil være med til at få kampene til glide og eventuelt også bidrage til spilledelsen i de enkelte kampe. 

Det er muligt at købe drikkevarer i fom af øl og vand. Under stævnet er der kaffe og the til de voksne og saftevand til juniorerne, og til frokost mulighed for at snuppe en rugbrød med pålæg helt uden beregning.

Meld dig til, så er du sikret en sjov og aktiv dag på tennisbanen sammen med andre tennisglade drenge og piger!

PRIS 
Deltagelse i Juniortour stævnerne sæson 2020 skulle som udgangspunkt være omfattet af en ny stævnegebyr-ordning for tennisklubber/-foreninger. Da de særlige omstændigheder i denne sæson grundet COVID-19 giver en reduceret stævnesæson ift. den oprindelige plan, har JTU og DGI Tennis valgt at give et tilskud til stævnerne, hvilket betyder, at det er helt gratis for dig som deltager at spille med til stævnerne i Tennis Juniortour i Jylland i denne sæson.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer