Kostvejlederuddannelse m. Birgitte Nymann - online og fysisk

Hvornår
6. jun kl. 08:00 - 22. nov 2020 kl. 18:00
Hvor
Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere

Nummer
2020 11 00 3007

DGI Sydvest -  kostvejleder uddannelse. I samarbejde med Nymanns Kostuddannelse – ONLINE

Lær alt det grundlæggende om kost, næring, vægttab og livsstil – og bliv kostvejleder.

Kom med på denne kost- og livsstilsuddannelse som foregår online, lige når det passer dig, og som kan afsluttes med et specialsammensat kostvejledermodul, som vil foregå fysisk.

Priser:

Onlinedelen 4.500kr.

Det fysiske kostvejledermodul 3.500kr. (medfølger blodsukkermålerapparat og målebånd)

Onlinedelen

Onlinedelen af uddannelsen giver dig viden om kost, næring, energi, fordøjelse, sundhed, sygdomme og vægttab på 12 intensive moduler fordelt over 5 måneder – fra d. 6. juni 2020 til d. 7. november 2020.

På onlineuddannelsen lærer du alt lige fra hvordan næringsstofferne er opbygget, til hvad det gør ved kroppen, når man sover nok eller for lidt, du hører om hvordan fordøjelsen fungerer og hvad der kan være årsag til at den ikke gør, du lærer hvilke fødevarer, der er gavnlige for os at spise, og hvilke fødevarer skaber problemer. Du lærer om vægttab, blodsukkerregulering, overspisning, energi, sundhed - og alt derimellem.

Al information serveres i form af videoer, lydfiler, tekstfiler og skemaer. Og trin-for-trin introduceres du til kroppens og kostens vidunderlige univers. De 12 moduler er fordelt over 5 måneder, så du har tid til at fordybe dig i de forskellige emner, og du har tid til at implementere de forskellige ændringer du ønsker i dit liv. Ud over de 12 moduler, så er der 2 live-seancer hvor du kan stille spørgsmål og debattere. Og så kan du selvfølgelig konstant stille spørgsmål i vores Facebookgruppe. Vi samler alle spørgsmålene der er til hvert modul sammen og laver en video eller en lydfil med besvarelse af spørgsmålene.

Vi har vores eget kursus-sted – online

Vi et onlineunivers, der kan håndtere alt det materiale som uddannelsen indeholder. Og det er der at al undervisningen foregår. Og det er der du finder al materiale til uddannelsen. Du får tilsendt en beskrivelse af hvordan du logger ind i vores system. Herefter modtager du en remindermail hver 2. uge, når der er åbent for nyt materiale.

Nyt modul hver 2. uge 
Hver 2. uge i fra 6. juni 2020 til 7. november 2020 åbnes der op for et nyt modul.  Hvert modul består af 2-4 timers video eller lydfiler samt ofte også skemaer eller tekstfiler. Dertil får du opskrifter og andre tips til, hvordan du implementerer de ændringer, du ønsker dig.

Vil du vejlede andre? 
Vil du bruge al den viden du får på uddannelsen til dig selv, så er onlinedelen passende til dig.

Vil du vejlede andre, så skal du deltage på det fysiske kostvejledermodul, der varer 2 dage. Der er ting som du bedst kan lære i ”virkeligheden” og ikke via en skærm. Hele uddannelsen er opbygget sådan, at man først lærer alle de grundlæggende ting, og arbejder med sine egne grundlæggende vaner (onlinedelen). Derefter kan man bygge ovenpå med det fysiske modul, hvor man lære alle de ting, der skal til for, at man bliver kostvejleder. Kostvejledermodulet foregår fysisk, hvor du møder op i 2 dage, d. 21. november 2020 kl. 10.00-19.00 og d. 22. november 2020 kl. 9.00-18.00 i Vejen Idrætscenter. Der vil være mulighed for overnatning.

På kostvejledermodulet er der en lang række emner som der ikke er på grunduddannelse fx hvordan opbygger du din kostvejledning, hvordan laver du markedsføring, hvilke GDPR-regler er det vi skal følge eller hvordan indretter du dit vejlederrum osv. Der er en lang række forskellige emner som er nødvendige at vide, når man skal være vejleder. Herudover er der hele vejledningsdelen, som der selvfølgelig består af en hel masse psykologi, og en masse om hvordan stiller du de rigtige spørgsmål, eller hvordan analyserer du alle de informationer, som du får fra klienten.

Målgruppe

Alle der vil have grundlæggende færdigheder til at kost- og livsstilsvejlede fx i forbindelse med fitnesstræning, holdtræning og slankehold.

Birgitte Nymann, Bolette Graven

Onlinedelen

Hvor længe har du adgang til materialet? 
Du har adgang til materialet i 12 måneder efter kurset er afsluttet. Herefter lukkes der for din adgang til kursussitet.

Test efter hvert modul 
Efter hvert modul skal du besvare 3-5 spørgsmål. Spørgsmålene er lavet for at hjælpe dig med at lære de vigtigste dele af materialet. Når du har besvaret spørgsmålene korrekt, er det pågældende modul afsluttet og du kan få adgang til næste modul (når det åbnes). Du kan besvare spørgsmålene, så mange gange du vil.

Kursusbevis 
Du får tilsendt et kursusbevis for gennemførsel af kurset, når du har besvaret alle test. Vi sender kursusbeviset til den adresse du opgiver ved tilmelding af kurset.

Kostvejlederuddannelsesbevis 
Når du har deltaget på kostvejledermodulet, får du udleveret et specielt kostvejlederkursusbevis.

 

Det fysiske kostvejledermodul

D. 21. november kl.10.00 - 19.00

D. 22. november kl.9.00-18.00

Vejen Idrætscenter - der vil være mulighed for overnatning.

Ved deltagelse på det fysiske kostvejledermodul får du et blodsukkermålerapparat og målebånd.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer