SpringCamp - Agerskov Ungdomsskole i efterårsferien

Hvornår
12. okt kl. 09:00 - 14. okt 2020 kl. 15:00
Hvor
Agerskov Ungdomsskole, Vellerupvej 25, 6534 Agerskov, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 13 55 6004

Elsker du spring, og er du mellem 10-14 år?

Så SPRING på en SpringCamp!

Du møder nye udfordringer både i springsalen og i andre idrætsgrene. Vi lover dig 3 dage med fuld gas, masser af oplevelser og nye venner. 
I løbet af de 3 dage laver du en masse spring, både banespring samt mini- og stortrampolin. Der bliver rig mulighed for at udfordre dig selv på lige netop dit niveau. Der vil også være andre aktiviteter - både ude og inde. Vi skal bl.a. lave aktiviteter i svømmehallen.

Vi sørger for, at du har det rigtig godt! På efterskolen er der gode faciliteter samt erfarne efterskolelærere og hjælpeinstruktører, der sørger for, at gymnasterne udvikler sig under sikre og trygge forhold. De voksne er også ambassadører for, at der en god og hyggelig stemning gennem hele campen.

Du får alt dette med i prisen: kost, overnatning og T-shirt.

Vedr. fotografering og videooptagelse: 
Ved tilmelding til et DGI-arrangement accepterer du samtidig, at der må tages fotos og/eller video af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til DGI's hjemmeside samt til trykte og sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube, brochurer og lignende. Billederne (og optagelserne) kan være af enkeltpersoner og hold (portrætbilleder). Ønsker du ikke at give samtykke til offentliggørelse af portrætbilleder og videooptagelser, eller ønsker du at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail herom med navn og arrangementstitel til DGI Sønderjylland inden afholdelse af arrangementet.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer