You Turn Livsstilsuddannelse

Hvornår
10. okt kl. 09:00 - 11. okt 2020 kl. 17:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark
Hvem
Trænere, fra 15 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 00 9500

Livsstilsuddannelsen er for dig, der vil hjælpe andre til at ændre vaner og få en sundere livsstil.

Hvem er uddannelsen for? 
You Turn er designet til instruktører og foreninger, der vil have fat i mennesker, som vil ændre livsstil, men ikke er vant til at dyrke motion. Efter uddannelsen er du i stand til at lave et 12 ugers You Turn forløb i din forening.

Hvad går uddannelsen ud på?  
Du får viden, input og værktøjer til de metoder og teorier, som kan anvendes på et 12 ugers You Turn forløb. Det er ikke et krav, at du er ”sundhedsfaglig”. Du skal blot have erfaring som instruktør, samt en interesse og lyst til at inspirere andre. Konceptet indeholder ingen løftede pegefingre, færdige opskrifter eller kurer. På uddannelsen vil der både være aktive og teoretiske moduler. 

Uddannelsen løber over to dage kl. 9.00-17.00

Hvordan kommer jeg i gang med selve You Turn forløbet i min forening?  
Et You Turn-forløb i din forening vil typisk strække sig over 12 uger. Det består af en vekslen imellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige bevægelsesformer/idrætter, der tilbydes i den pågældende idrætsforening. På uddannelsen får du en undervisermanual og samtlige undervisningsmaterialer, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange.

Som instruktør på You Turn kan man sagtens få besøg af gæsteinstruktører, hvis der er et særligt tema, som man ønsker hjælp/sparring til fra en anden. Det kan fx. være et tema, kost eller træningslære. Under den praktiske del kan det også være en fordel at samarbejde med en anden instruktør fra foreningen og evt. sammen med denne lave en time med fx. yoga, badminton, dans eller udetræning, alt efter hvilke instruktørerfaringer du selv besidder. 

You Turn Livsstilsuddannelsen kan også bruges som supplement til din eksisterende træning.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer