You Turn Livsstilsuddannelse

Hvornår
7. nov kl. 08:00 - 8. nov 2020 kl. 17:00
Hvor
DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 00 3001

Uddannelsen for dig, der vil hjælpe andre på vej til en sundere hverdag. 

I You Turn uddannelsen er der især fokus på glæden ved at være fysisk aktiv, uanset alder, vægt, sygdomme eller baggrunde. Har du lyst til at motivere og støtte motionsuvante borgere til at finde glæde ved en sundere livsstil? Så er You Turn uddannelsen til dig. 

Uddannelsen varer 15 timer og bygger på værdier som livsglæde, fællesskab, trivsel og en tankegang om, at små skridt i den rigtige retning kan føre til varige forandringer hos den enkelte.

  
På uddannelsen får du:

  • viden, input og værktøjer til de metoder og teorier som anvendes i You Turn.
  • en undervisermanual og undervisningsmateriale, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange.
  • aktive og teoretiske moduler.

Hvad går uddannelsen ud på?  
Du får viden, input og værktøjer til de metoder og teorier, som kan anvendes på et 12 ugers You Turn forløb. Det er ikke et krav, at du er ”sundhedsfaglig”. Du skal blot have erfaring som instruktør og en stor interesse og lyst til at inspirere andre. Konceptet indeholder ingen løftede pegefingre, færdige opskrifter eller kurer. På uddannelsen vil der både være aktive og teoretiske moduler.  
   
Hvordan kommer jeg i gang med selve You Turn forløbet i min forening?  
Et You Turn-forløb vil typisk strække sig over 12 uger. Det består af en vekslen imellem oplæg, samtale og gruppeøvelser samt praktisk træning og afprøvning af forskellige bevægelsesformer/idrætter, der tilbydes i den pågældende idrætsforening. På uddannelsen får du en undervisermanual og samtlige undervisningsmaterialer, som guider dig igennem indholdet på de 12 mødegange. Det er dog op til jer i jeres forening hvordan I vil sætte forløbet sammen så det passer ind hos jer.

Som instruktør på You Turn kan man sagtens få besøg af gæsteinstruktører, hvis der er et særligt tema, som man ønsker hjælp/sparring til fra en anden. Det kan fx. være et tema kost eller træningslære. Under den praktiske del kan det også være en fordel at samarbejde med en anden instruktør fra foreningen og evt. sammen med denne lave en time om fx. yoga, badminton, dans eller udetræning, alt efter hvilke instruktørerfaringer du selv besidder. 

*Uddannelsen er ude overnatning, ønskes overnatning kan det bookes sepereat for 400 kr inkl. linned.

Morten Vinther

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer