Oplevelsesløb Møns Klint – MTB

Hvornår
21. maj 2020 kl. 10:15 til 12:00
Hvor
Geocenter Møns Klint, Stengårdsvej 8, 4791 Borre, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 31 4200

Oplevelsesløb Møns Klint – MTB er en ny form for løbsoplevelse, hvor opmærksomheden rettes mod natur, kultur og historie og i mindre grad mod egen præstation. Oplevelsesløbet er en unik mulighed for en natursmuk MTB-oplevelse, hvor du undervejs får viden om dét naturområde, der køres i.

Du kan også deltage som løber - læs mere her

Oplevelsesløbet adskiller sig fra andre MTB-løb ved at være et socialt løb, hvor lokalkendte og MTB-tossede naturvejledere fra GeoCenter Møns Klint guider deltagerne igennem de smukke omgivelser. Undervejs på ruten laver vi kortere stop og naturvejlederne fortæller om naturen og de mange historier bag.

Efter løbet kan I nyde den medbragte madpakke med en fantastisk udsigt eller købe frokost i caféen. Alle deltagere har efterfølgende gratis adgang samt årskort til GeoCenter Møns Klint (pris: 150,- pr. person)

Du har mulighed for at leje MTB på dagen for bare 75,- GeoCenteret har 25 MTB´s til udlejning efter først til mølle princippet

Om ruten: 
Der køres en tur på ca. 2 timer i den vildeste og smukkeste natur på Møns Klint og i Klinteskoven. Undervejs vil deltagerne blive præsenteret for alt det bedste af Møns Klint. Terrænet er meget kuperet og vil uden tvivl give udfordringer og høj puls for alle. Du behøver ikke at være en meget erfaren og dygtig MTB-rytter for at deltage, men det forventes at du har en nogenlunde kondition og lidt kendskab til MTB. Lokalkendte MTB´ere runder gruppen af, sørger for opsamling samt at alle trygt selskab i den vilde natur.

Tilmelding
Online tilmeldingsfrist er tirsdag d. 19. maj 2020. På dagen kan tilmelding ske i GeoCenterets fra kl. 10.00. Dog mod et ekstra gebyr på 25,- pr. deltager.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer