Hjælpetræneruddannelse - Bueskydning

Hvornår
4. okt 2020 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
VAF Skytteforening, Arsleffsgade 14 (i gården), 4760 Vordingborg, Danmark
Hvem
Trænere, 14 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2020 23 69 3000

På kurset lærer du det basale inden for sikkerhed, våbenlære, det grundlæggende i de forskellige skydestillinger, hvordan du kan gribe rollen som hjælpetræner an og håndtere forskellige skytter på banen. Hjælpetræneruddannelsen på bue er et godt sted at begynde, hvis du ønsker at give en hånd med i foreningen, eller hvis du går med tanker om at uddanne dig til træner – så er dette første skridt på vejen.

Uddannelsen holdes på en dag og er bygget op af 2 moduler på 4 timer:

* Modul 1 indeholder: Den gode velkomst og trænerrollen, sikkerhed, grundlæggende våbenlære. 
* Modul 2 indeholder: Skydestillinger, skydeteknik og fejlretning.

Prisen er inklusiv fuld forplejning og uddannelsesmateriale.

Vil du vide mere om, hvad hjælpetræneruddannelsen indebærer, eller er du nysgerrig omkring, hvad træneruddannelsen indeholder? Så se mere ved at følge dette link https://www.dgi.dk/skydning/skydning/for-dig-som-traener/traenerkurser-og-uddannelser

Du skal være minimum 14 år for at tage uddannelsen. 
 
DGI Storstrømmen giver tilskud til DGI Storstrømmens medlemsforeninger. Deltagerprisen er incl. kursusmateriale og fuld forplejning. 
 
Som medlemsforening får jeres kursister medlemstilskud, herudover henviser vi til mulighed for yderligere refusion i egen kommune.
 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Jes Lysgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer