Fritidsudvalgets temamøde: Ny i bestyrelsen

Hvornår
12. maj 2020 kl. 18:30 til 21:00
Hvor
Sydpolen, Parkvej 109, 4700 Næstved, Danmark

Nummer
2020 23 99 0012

Er du nyt bestyrelsesmedlem? Eller kunne du trænge til at få frisket hukommelsen op på diverse retningslinjer indenfor foreningsledelse og kommunale tilskud?

Som nyt bestyrelsesmedlem er der mange praktikaliteter og retningslinjer at sætte sig ind i, og aftenen giver dig mulighed for at få et overblik over alt fra foreningsportalen, kommunale tilskud, kommunale støttepuljer, foreningsarrangementer, GDPR-regler og hvilke øvrige opgaver man typisk står med som ny formand, kasserer eller bestyrelsesmedlem i en forening.

På dette temamøde gennemgår vi de kommunale retningslinjer for foreninger samt giver et indblik i bestyrelsens ansvarsområder. Vi forsøger at komme hele vejen rundt og giver dig et overblik og en tjekliste, som vil sikre dig en god start med bestyrelsesarbejdet.

Margit Bak Grønnegaard er foreningskonsulent i Næstved Kommune og foreningernes direkte kontakt ved spørgsmål om foreningsudvikling og kommunale regler. Hun vil guide jer sammen med Steen Ulrik, der er foreningskonsulent i DGI Midt- og Vestsjælland.

18.15: Ankomst, the/kaffe og frugt

18.30: Velkomst v. Fritidsudvalget, Næstved Kommune

18.35: Oplæg om kommunale retningslinjer, tilskud, foreningsportal og apps v. Margit

19.30: Pause med hjemmebagte boller og pålæg – i Caféen

19.50: Oplæg og øvelser om bestyrelsens ansvar og opgaver v. Steen

20.55: Opsamling og kort evaluering v. DGI

21.00: Tak for i aften

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer