DINE TANKER, DIN KROP, DIN STYRKE

Hvornår
22. aug 2020 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 14 - 18 år

Nummer
2020 23 99 3050

Gratis workshop for piger mellem 14 & 18 år i Stevns Kommune 
Kender du det, at du går fra et sted med mere energi end, da du kom? Kender du det, at du tør noget, som du ikke troede, at du turde? Og mærker du også, at det somme tider kan være svært at leve op til alle de forventninger, du har til dig selv – og som andre har til dig?

 
Som ung pige i dag kan følelsen af at passe ind være overvældende, og det kan være svært at navigere i de mange krav og forventninger, der stilles til dig. Både i skolen, når du er sammen med dine ven­ner og veninder, på de sociale medier, hjemme og alle mulige andre steder. Og det kan være svært at føle, at man gør det godt nok. Måske er det noget, du kender?

Hvad gør dig glad? Hvad får du energi af? Hvordan slapper jeg af i min krop og mit hoved? Hvad er forskellen på selvværd og selvtillid? Hvilke små handlinger i hverdagen giver mig overskud? Tilmeld dig DGI’s workshop og bliv klogere på, hvordan du styrker troen på dig selv.

På workshoppen skal vi arbejde med vores tanker, selvtillid og selvværd, og vi skal grine og have det sjovt sammen. Vi skal bevæge os, så tag tøj på, som du føler dig godt tilpas i.

Når du går hjem, vil du opleve at have fået en større viden om, hvordan krop og hoved hænger sammen, og hvordan små handlinger kan have stor betydning. Du vil få red­skaber og værktøjer med hjem, som kan hjælpe dig med at fokusere på, hvad der gør dig glad, og hvordan du tackler de udfordringer, som du møder.

Kom og vær med! Vi glæder os til en god dag med dig.

Alle er velkomne, så tag gerne en veninde med. Til workshoppen vil der blive serveret sandwich og sodavand, hvorfor tilmelding er nødvendig.

Spørgsmål til workshoppen kan rettes til Leder af Fritidsområdet Yasmina Zacares 
på tlf. 29 29 32 95 eller
yaszac@stevns.dk eller Udviklingskonsulent Camilla Hermanni Brusvang på tlf. 40 16 85 09 eller mail camilla.hermanni.brusvang@dgi.dk 
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Camilla Hermanni Brusvang, Ditte Mors

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer